Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lócitrom

őstag

véletlenül nincs petíció arra, hogy felejtse már el a Xiaomi az Apple utánzását? még barátnőm sem viseli el a rózsaszínt a kijelzőn. komolyan okádék ez az egész GUI. mindennek b@szott nagy kerete meg pereme van, az ikonok meg egyre kisebbek.

felpakoltam az aktuális EU stable kiadást. van-e arra valami orvoslat, hogy legalább az előző ikonméret legyen témaváltás nélkül? nem tudom hova kicsinyítik még ezeket, de egyre irritálóbb ez az irány.

úgy látom egyre kevésbé informatívabb az egész. a szolgáltató nevét és hálózat típusát bizonyos esetekben írja ki. ezt valahol lehet szabályozni csak én nem találtam meg hozzá a beállítást vagy ezzel együtt kellene élnem?

ja és az mi, hogy csak az értesítéseket némítja, az alkalmazásokat nem? először feldobott erről valami értesítést, de pont nem foglalkoztam vele. azóta meg nem győzöm megtalálni az erre vonatkozó globális beállítást. hol van ez elrejtve?

értesítési sávon nem lehet fixen beállítani, hogy lehúzás esetén is maradjon meg az ötös elrendezés?

(#24644) Dhampir
    a Xiaomi-nál ez meg az NFC, amitől a telefon rolls royce lesz... nem szólt még nekik senki, hogy filléres tételek miatt kárnak bohóckodnak.

Új hozzászólás Aktív témák