- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
véletlenül nincs petíció arra, hogy felejtse már el a Xiaomi az Apple utánzását? még barátnőm sem viseli el a rózsaszínt a kijelzőn. komolyan okádék ez az egész GUI. mindennek b@szott nagy kerete meg pereme van, az ikonok meg egyre kisebbek.
felpakoltam az aktuális EU stable kiadást. van-e arra valami orvoslat, hogy legalább az előző ikonméret legyen témaváltás nélkül? nem tudom hova kicsinyítik még ezeket, de egyre irritálóbb ez az irány.
úgy látom egyre kevésbé informatívabb az egész. a szolgáltató nevét és hálózat típusát bizonyos esetekben írja ki. ezt valahol lehet szabályozni csak én nem találtam meg hozzá a beállítást vagy ezzel együtt kellene élnem?
ja és az mi, hogy csak az értesítéseket némítja, az alkalmazásokat nem? először feldobott erről valami értesítést, de pont nem foglalkoztam vele. azóta meg nem győzöm megtalálni az erre vonatkozó globális beállítást. hol van ez elrejtve?
értesítési sávon nem lehet fixen beállítani, hogy lehúzás esetén is maradjon meg az ötös elrendezés?
(#24644) Dhampir
a Xiaomi-nál ez meg az NFC, amitől a telefon rolls royce lesz... nem szólt még nekik senki, hogy filléres tételek miatt kárnak bohóckodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- További aktív témák...
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest