- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakomester
csendes tag
Nekem is ugyanez volt a probléma. Óra alkalmazást nem tudod frissíteni, mert nincs újabb verzió.
Lényegében az a 150 megás Miui frissítés tönkrevágta az ébresztőt. Legalább is a grafikus felületét, mert másnap reggel ébresztett ugyanúgy, szundira is tudtam nyomni, de a beállításaihoz nem fértem hozzá. Adatainak törlése nem segített.
Ha aktív volt valamelyik ébresztésed, nem tudod kikapcsolni, és minden alkalommal ébreszt a telód, amikor eljön az ideje.
Én visszaraktam a rendszerszoftver előző verzióját, és megtanultam, hogy azonnal nem fogok többé frissíteni. Várni kell, míg jönnek a fórumokra ilyesfajta visszajelzések, hogy jól sikerült e az update, és akkor mehet majd fel.Így frissítettem vissza előző verzióra, ha esetleg valaki követni akarja a példámat:
- innen letöltöttem a Recovery Stable ROM-ot: [link]
- zip fájlt nem kell kicsomagolni, csak SD kártyára menteni
- aztán a rendszerfrissítésnél kiválasztani a fájlt
(Kicsit lentebb az oldalon képekkel bemutatják. Ha nem találod a lehetőséget a kis menüben, tapogasd meg 10-szer a MIUI logót, és megjelenik.)
- a teló problémamentesen visszaáll a régi rendszerre, az ébresztő újra működni fog.Telepítés előtt rákérdez, hogy akarok e teljes adattörlést, mert régebbi verzióra frissítek vissza. Én igent nyomtam, ezért rakhattam mindent újra a telón, de meg lehet próbálkozni a törlés nélküli módszerrel is. Lényegében a legújabb frissítés csak a telefonkönyvben módosított valamit.
Természetesen csak saját felelősségre, vagy vársz amíg kijön a frissítés javítása, ha nincs kedved vacakolni vele.
Üdv.:
Laci -
lakomester
csendes tag
válasz
internetezoo #5711 üzenetére
Köszi. Meg fogom nézni.
-
lakomester
csendes tag
válasz
internetezoo #5709 üzenetére
És ezzel a frissítéssel már meg sem lehet nyitni a Témákat a Beállításoknál, mert ebben a régióban nem támogatott...
Érdemes valamelyik másik régióra beállítani a telefont? Amely nem okoz gondot a napi használatnál, jönnek rá rendszeresen frissítések, és még a Témák app sincs letiltva. Ha igen, Ti melyik régiós beállításokat használjátok?
Üdv.: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest