- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
-ZeeZee- #6138 üzenetére
Az 5 perc természetesen túlzás volt.
Bepróbálkozok itt is, mert az 5A topik talán halottabb. Már meg van az utód, de az 5A-t befogtam bringára navigációnak. Mivel a gyári 3-4 éves, jó lennbele új akku, vettem már kettőt, de egyik sem hozza a gyári akku kapacitást. Kis USB-s mérővel ~1500mAh értékeket mérek kapacitásnak, és használat közben kb. 30%-tól már szinte pár másodpercenként látom lemenni a százalékot...
Nincs valakinek ötlete hogy honnan tudnék venni 5A akkut ami 100% hogy hozza a gyári teljesítményt?
-
HollyBoni
veterán
válasz
internetezoo #6128 üzenetére
Köszi, felrakom.
-
HollyBoni
veterán
válasz
internetezoo #6126 üzenetére
4A? Nálam azt írja nincs elérhető frissítés. Külön kéne letölteni valahonnan ROM-ot?
5A-n 8.1 és 11.0.2 van, ott feldobta alapból a frissítést. -
HollyBoni
veterán
válasz
borges7 #6123 üzenetére
Lehet, pofon egyszerű, a youtube tele van videókkal. Én most cseréltem 5A-ban akksit, csak azzal szívok hogy már 2 akkut is vettem de egyik sem hozza a gyári teljesítményt (közel sem). Nem gondoltam hogy kínai telóba ilyen nehéz eredeti akksit venni... Nem tudom hogy a 4A-nál hasonló e a helyzet.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Szülőknél van egy Redmi 4A. Egyik napról a másikra az Unicredit Mbanking alkalmazás elkezdett kilépni/lefagyni belépésnél miután beírod a PIN-t. Az ügyfélszolgálaton csak annyit tudtak benyögni hogy frissítsük az operációs rendszert meg az alkalmazást, persze egyikhez sincs elérhető frissítés. Innen találkozott bárki ezzel a hibával, talált megoldást? Nekem van még egy Redmi 5A, arról tökéletesen működik.
A 4A-n Android 6.01, MIUI 8.5 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Filmvilág
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest