- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
Tavaly január-február környékén vettünk a páromnak ilyen telefont, akkor ugye még csak a 16Gb-os verzió volt az eustockon.
Én azt mondom, helyén kell kezelni a dolgokat a telefonokkal kapcsolatban.
Én úgy definiálnám ezt a telefont, hogy ez a minimum szint, aki olcsón akar használható okos telefont, vagy szeretné elkezdni az okos telefon használatot.
Nem menőzésből, vagy felvágásból mondom, én egy Xiaomi Mi Mix-et használok, ami ugye jóval jobb telefon, mint a 4a, de amikor megérkezett a telefon, nálam volt egy hétvégén használatra és azt mondtam, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz ennyi pénzért?!
Mondtam is a páromnak, ha nem engedhetném meg a drágább telefont magamnak, simán jó lenne. -
TommyX_
őstag
Kis segítséget szeretnék kérni, adott egy ilyen telefon, egy vodafoneos és telekomos simkártyával használva.
A gond az, hogy amióta benne van a telekom simkártya a telefon jobban merül, ugyanolyan használattal, mint amikor a telekomos kártya nem volt benne.
Én arra tudok gondolni, hogy a telekomos sim is 4g-n van folyamatosan és ezért merül jobban.
A kérdésem az:
Hol tudom átállítani, hogy a telekomos sim csak 2g-n legyen?
Az elsődleges sim a vodafoneos annál megtaláltam, de a telekomosnál nem találom ezt a beállítást, vagy csak én nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest