Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Nem az a baj hogy foglalja a helyet, mert a javítást kikapcsoltam. De akkor sem tudom eltüntetni a javasolt szavakat.
Amúgy meg hogy érted hogy használjam a másikat? Hogy lehet ezt egyáltalán kivitelezni? Nekem sehol nem enged másikat választani (a beállításokban sem).
Meg hogy érted azt hogy nem használom?Minden gépelésnél ott van
Rohadjon meg aki kitalálta hogy mi nekem a jó. Én originál google billentyűzetet akarok...lassan ez is olyan lesz mint az apple (mondom én akinek i6ja van).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest