- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buksi20
tag
Lehetne egy olyan kérésem felétek hogy: valaki megnézné nekem hogy a world of tanks blitz nevű játék hogy fut rajta? hány fps-el? sehol semmi leirást,videot nem láttam arrol hogy ez a telo birja a jatekot
Illetve kérdés:
Melyiket ajánljátok:
-Meizu Redmi 2 (1gb)
-Huawei ascend g620s
-LG G2 mini
-Huawei ascend P6Legfőbb szempont a szaggatásmentesség, jó kijelző/kamera/és gps
-
pamutbojt
csendes tag
A hajónaplónak: sikerült megoldani a problémát. A hibaüzenetre rákeresve úgy tűnik hogy a cwm a 813-as romhoz való, és javasolták inkább a twrp használatát. Azt kipróbálva felment a fenti rom, viszont nem indult el (az MI logó jelent meg, majd alul az android felirat, de aztán semmi - sokáig vártam). Következő lépésben kipróbáltam, hogy twrp-vel felrakom a cm11-et, bízva abban, hogy a bb már jó, és ez tényleg bevált, most minden működik
Tanulságot nem igazán tudok levonni, talán csak annyit, hogy figyelni kell a felrakott rom kompatibilitására. -
morfondőr
addikt
válasz
hbarnabas01 #484 üzenetére
5.5.1 ismert bugja a cleaner alkalmazás random leállása. Ezért a Xiaomi hivatalosan vissza is vonta a frissítést, de pl. a multit nem vették le. A bug minden készüléket érint, pénteken biztos javítják!
-
hbarnabas01
tag
válasz
hbarnabas01 #487 üzenetére
És megy frankón
-
Chaser
legenda
Noteot sztem nem sok minden körözi le
A hw egy dolog, de ilyen atomstabil telóm még nem volt, wp-nél is jobb, szifonra rá se nézek. Sajnos a support gané lett, több mint fél éve ígérik a 4,4-et, betáig már eljutottak...ebbe untam bele. Kellene a mi bandhez a 4,4. A note nagyon el lett találva. A pirosan világító visszajelző gombok biztos hiányoznának, talán még ezért nem cseréltem le
Nem is szívesen váltanék kisebb telóra, de...
Május eleje még beleférne. -
porkiy
aktív tag
válasz
hbarnabas01 #484 üzenetére
Szia, köszi, de ott minden ki van kapcsolva...
-
hbarnabas01
tag
Szia!
Két tippem van:
1, Biztonság app --> Töltöttség --> Ütemezett be- és kikapcsolás --> értelemszerűen ha nem szeretnéd, ki
2, Biztonság app --> Töltöttség --> Ütemezett profilváltás --> Nekem itt úgy van beállítva, hogy 23:00-kor átvált Alvó módra, ami magában foglalja, hogy bekapcsol a repülő üzemmód, aminek ha vége (nekem 6:05), akkor csak a PIN megadása után érhető el.Szóval nem biztos, hogy kikapcsol, lehet, csak a repülő mód szórakozik.
Én kérdésem: nálatok nem jelentkezik az, hogy a legutolsó frissítés óta (5.5.1) random kiírja, hogy a Biztonság vagy a Visszajelzés leállt? Mert van, hogy tök mást csinálok, akkor nem nagyon zavar, de ha pont valamit az ütemezett profilváltásokkal akarok babrálni, és leáll, és nem indul el... agyfasz
-
Linda1
aktív tag
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, nektek is újra szokott indulni éjszakánként a telefon magától? Ami azért gáz, mert sim kódot kér, és addig nem elérhető a teló...már átnéztem minden beállítást, nem találom a megoldást....ha átraknám a másik sim slotba, az segítene vajh?
-
Chaser
legenda
-
ZolkoW
őstag
-
pamutbojt
csendes tag
válasz
pamutbojt #462 üzenetére
Érdekesen alakul a történet: felraktam a fentebb említett (talány gyári?) miui romot, azzal nagyon hamar talált jelet a gps. A rossz oldala viszont, hogy a simek nem tudtak feljelentkezni a hálózatra. Mivel ez nem tűnt jó cserének (és a miui sem tetszett), visszaraktam a cm11-et, ott is volt gps, de a simek itt sem működtek. Esetleg tud valaki valami okosat mondani? (olyan tippem lenne, hogy a miui az 813-ashoz való, de akkor a cm-mel miért nem megy?)
-
Linda1
aktív tag
Xiaomi.hu-n a 2Gb-s FDD verzió várható érkezése május eleje. Ára, 65e ft.
Ez gondolom, a 811-es verzió, ugye? -
Upo
addikt
Mire gondolsz? Bebújtatósra? Elmész egy boltba a készülékkel, a galaxy s5 vagy galaxy note tokokba befér. Ha olyan tokra gondolsz amiben tudod használni (hátlap tok), az szinte esélytelen, csak a sajátja jó rá, nem olyan tömegtelefon hogy egy telóboltos rendeljen akár egyet is belőle. Nekem hátlap védő van + fekvő övtáskát használok. (bebújtatósnak még jó lehet valami gyerekzokni is, kínai áruház pl.
)
-
helixP
nagyúr
Esetleg tud valaki nem flip tokot, boltban átvehetős megoldásban, amíg nem érkezik meg a Kínából rendelt?
Előre is köszi -
pamutbojt
csendes tag
válasz
Viktor0610 #460 üzenetére
Bár a kép bent készült, kint is próbáltam (pl kiraktam az erkélyre egy órát napozni), semmit. Egyébként bent egy zte blade visszaad valami pozícót, szóval akár itt is működhetne.
-
válasz
Viktor0610 #460 üzenetére
Bár ablak mellett néha talál jelet
-
-
pamutbojt
csendes tag
Sziasztok!
A gps nektek mennyire működik? Felraktam egy CM11-et, és semmi életjelet nem mutat a gps. A gyári rommal nem próbáltam, bár azzal kapcsolatban is olvastam panaszokat, szóval nem biztos, hogy ezzel van a baj. Ha lehet megúsznám a gyári rom visszarakását, már egészen belaktam a mostanit.
-
dokee78
félisten
Topikban senkinek sincs 2GB-os?
-
balika011
senior tag
válasz
petrosilov #449 üzenetére
Gyári kernellel az 1GB-os kevés. Főzött meg még nincs rá.
Tapasztalat, nekem is az 1GB-os van. -
hbarnabas01
tag
válasz
Szia!
Hát szerintem el lehetne karistolni az 1 gigással is, de ha a háttérben fut az email kliens meg pár app, és még mellé IGO-t is akarsz indítani...
Nekem 2 gigás van, szinte mindig 1 giga alatt van a szabad RAM, ilyenekre használom én is, szóval lehet, kevés lenne a kistesó. Úgy tudom, a RAM méretéhez azért valamelyest hozzáigazítja a felhasználást is, szóval a kisebbik változatnál lehet, hogy kevesebbet vesz le a rendszer, de én mindenképp a nagyobbat javasolnám.
Nem tudom, meddig frissül majd az Android (nem a MIUI), de pár rendszerverzió után (5.akármennyi) gondolom megnő annak is az igénye majd, szóval a nagyobb lehet, hogy időtállóbb is lesz.Nem vagyok túlzottan hozzáértő, úgyhogy lehet, hogy butaságot írok
de ilyen szempontok miatt vettem a ketteset.
-
helixP
nagyúr
válasz
Szia!Ilyesmikre haszbálja a feleségem is és elégedett, nem nagyon fogyott el még memória, vagy lassult volna be.
-
petrosilov
tag
Sziasztok!
Hozzáértőknek egyszerű kérdés, nekem nehéz:
Telefont kell váltanom, első generációs Motorola Moto G van (amiből nagy eszemmel az egy SIM-es verziót vettem)
Amire mindenképp szükségem van: 2 SIM, 4G/LTE, alap alkalmazások (Levelezés, Igo GPS, apróságok. Játék nincs.)
T-mobile-os mindkét kártya. Nem vagyok legújabbszoftverfüggő, ha valami működik, nem szívesen piszkálom.Szerintetek elég lenne az 1G/8G változat, vagy feltétlenül a 2G -re érdemes?
-
válasz
balika011 #442 üzenetére
Köszi a megerősítést!
Valóban nekem jobb a 811-es, jó eséllyel idővel UPC-s leszek, ők meg Vodafone hálózatot használnak, vidéken meg szoktam járni, 4G meg nem érint még 1-2 évig valszeg.Egy ilyen összefoglaló mehetne az első hozzászólásba, vagy valahova, ahol regisztráció nélkül is elolvasható.
-
helixP
nagyúr
válasz
hbarnabas01 #443 üzenetére
Mondjuk valóvan meglepően erős fénye van
-
válasz
Kijelzővel LEFELÉ letenni a készüléket?
(Engem is zavar néha a ZTE V5 értesítő ledjének villogása, ilyenkor ehhez a cselhez szoktam folyamodni.
)
-
balika011
senior tag
válasz
Itt egy csúnya megoldás: Törlöd a /system/lib/hw/lights.msm8916.so-t.
-
hbarnabas01
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy alvó üzemmódban ki lehet-e kapcsolni valahogy az értesítési LED-et? Naptárbejegyzések elkezdenek villogni éjjel, elég zavaró, csak van valami jobb megoldás a "dupla papírzsepivel letakarni" helyett23:00-kor átvált alvóba, de hajnalok hajnalán felvillog.
Egyébként egy 813-as 2/16-ról van szó, remekül megy, egyelőre nem bántam meg. Csak ez a fényjelzési dolog dühít, hogy este be kell takargatnom
Napról napra egyre több olyan figyelmességet fedezek fel benne, amin látszik, hogy ezt bizony kitalálta valaki, nem csak úgy tessék-lássék módjára összedobott egy rendszert.
Tegnap frissült a MIUI, a Gmail meg a Messenger megy, és 1 giga RAM szabad. -
trebrona
nagyúr
-
laca112
tag
Én kb 1 hete használok egy 813 tipusút.
Telenor ès voda kártyákkal.
Telenor 3g vel vidèken.
Tökèletesen működik!
Mindenre kiterjedő magyar nyelvet tartalmaz.
Ma dèlelött èrtesitett,hogy van elèrhető frissítès ami csont nèlkül települt.
Az akku jobban bírja mint az elődjèben(hongmi ).
A szüksèges alkalmazások telepítèse után is legalább 800 mb szabad memória marad.
Nem szaggat,nem fagy,nekem így jó ahogy van.
Nem bántam meg a vásárlást.
Szállítással együtt 50000 ft volt(utánvèttel). -
válasz
Departed #431 üzenetére
3G-ben jobb a 811, mert tudja a 900 MHz-et, míg a 813 nem tudja (Vodafon, alacsony sűrűségű területek). 4G(LTE)-ben viszont a 813 a jobb, mert tudja a B7-et (2600 MHz), amit a 811 nem tud. Vodafone meg B7 és B20-at használ. Itt össze van szedve, nem írta senki, hogy hülyeség.
(#432) Linda1: én 1 GB-osat nem vennék, hajamat tépném, ha egy ilyen árú készülék elkezdene kilépegetni appokból, mert kifogyott a memóriából. LTE nem annyira lényeges jelenleg szerintem. Mire kéne nekem, hogy tudja a telefon, addigra másik telefonom lesz valszeg. Úgyhogy én is várok még a 811-es 2/16-os Redmi 2-re.
-
válasz
balika011 #429 üzenetére
Tegyük ezt tisztába. Magyarországra a 3G-hez WCDMA kell tudtommal. Ha hülyeséget írok, javítson valaki.
A 813 tud TD-t (ez nálunk irreleváns) és WCDMA-t (850/1900/2100 MHz) (fentebb linkelt mobilnál is ezt írja a specifikáció)
T-mobile és Telenor: WCDMA 2100 MHz
Vodafone: WCDMA 2100 MHz a sűrűn lakott területeken és WCDMA 900 MHz az alacsony lakósűrűségű részeken.Szóval ne keverjük ide a TD-t, mert csak megzavar mindenkit. Vagy rosszul gondolom?
mod: 811 is tud WCDMA-t, a 900 MHz-en is. (900/1900/2100 MHz)
-
Linda1
aktív tag
válasz
Biluxzsolt #426 üzenetére
Ez vajon nem az, amelyikben Leadcore LC1860C chipset van???Bár nem írja sehol. Nem tudom miért nevezik százféleképpen őket, csak, hogy megzavarják az embert.
-
Linda1
aktív tag
válasz
Biluxzsolt #418 üzenetére
Hogy érted azt, hogy "nálunk is jó változat"? 811 vagy 813?
-
Chaser
legenda
Lehet mar itthon kapni a 2gb verziot? 1gb nekem szukos.
-
Fooler89
őstag
Most nem tudom mennyi memót foglal a facebook meg a két email kliens de a 200 szabad ram szerintem azért aggasztó mert ha nyitsz egy új appot akkor azt szépen fel kell szabadítani amihez cpu is kell.
Azt mondjuk nem tudjuk hogy ő mire használná a telefont csak felhívtam a figyelmet rendszer jelenlegi ram használatára. -
dokee78
félisten
válasz
Biluxzsolt #418 üzenetére
csak sajna drága már nekem.
-
dokee78
félisten
Jött manapság valami frissítés amivel jobban bánik a RAM-mal a készülék esetleg javult a képek/videók minősége?
Szemezek vele,de ha bezárogatja az appokat az gáz.Xperia E4g a másik esélyes európai vonalon.
-
balika011
senior tag
Valaki(k) el tudja(`k) küldeni a 811-ről és 813-ról a /sys/devices/system/soc/soc0/raw_id tartalmát?
-
Upo
addikt
-
-
laca112
tag
Én innen vettem.
Előrendeltem kb 2 hete és 3-4 napja hozta a GLS.
Ahogy ma néztem koradélután volt belőle fekete de hamar out of stock lett.
Fizetésnél az utánvétet választottam ki (kb 2000 Ft) + 1 év garit 1 euróért.
813-as de tökéletesen megy rajta a 3g(Telenor).4G-m nincs arról nem tudok nyilatkozni.
Ja és 2 hete még csak 47313 Ft volt az ára (160 euro). -
Linda1
aktív tag
Köszi fiúk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest