- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
OK, biztos igazad van és ez a 2 éve nem frissített alkalmazás tuti speciális és pontosabb, mint bármi más
Az Ampere-nem több pozitív feedbackje van, mint ahányszor ezt a speciális galaxys egyáltalán letöltötték
Mondanám, hogy próbáld ki az Amperet a speciális programod mellett, hogy lásd van-e különbség, de annyira izgat engem a dolog, te pedig azt használsz és abban hiszel amiben jól esik@varadigabor
Az 5000-es mellé kaptam ilyesmi méretű kábelt. A 10000-es mellé egy kb. 2x ilyen hosszú van csomagolva. Szóval nem egyforma kábelt adnak pl. az 5000 és a 10000 mellé. Ez amit linkelték jobban megnézve elég gagyinak tűnik, sorjás stb. nem a minőség érzetét kelti.
PortaPownak van 30 centis kábele: [link] én az egyszerűség kedvéért az ebayes boltjukból rendeltem meg: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő