- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Avicularia #907 üzenetére
Kell egy rendes kábel is a rendes töltőfej mellé.
-
Pompi
nagyúr
Arctic Cooling - nekem van ilyen, igaz nem mértem mi van akkor ha mindről megy a töltés.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Buster17 #765 üzenetére
Azt ugye észrevetted, hogy az írás a 10400-as power bankról készült, te pedig a 10000-est vetted... tehát ha teljesen másképp néz ki az alapvetően normális, persze attól még lehet hamis. Első körben a már említett xiaomi féle eredetiséget ellenőrizd le a lekapart számsorral.
-
-
Pompi
nagyúr
Szerintem jó a 17track amit említett, akár a webes akár a mobil alkalmazása, ez is összeszed mindent mindenhonnan - ráadásul a banggood order trackingje alapból erre linkel (bár nem szeretnék az akkumeter aután újabb app vitába belemenni, csak megemlítem
).
-
Pompi
nagyúr
Én is banggoodról rendeltem júniusban 5000es és 10000es cuccot. Egyik három hét alatt volt itt, a másik viszont több, mint egy hónapig jött. Svéd postával, és a végén olyan volt, mintha Svédországból jött volna. Hogy a trackingen bármi értelmes megjelenjen kellett várni jó pár napot, talán egy hetet is. Szóval minden jónak néz ki nálad, nyugi
@Sacco:
a 10000-hez én is a 32 körülit, az 5000-hez pedig a rövidebbet, 15 körülit. -
Pompi
nagyúr
OK, nem akarok ezen vitázni, tényleg leírtam, hogy mindenki azt használ amit akar, az Ampere egy a sok közül, nem fogok rákeresni, de biztos egy kazal töltés kijelző widget van a Playen. Biztos jó az is amit te használsz. Csak a program általad kiemelt speciális mivoltával nem vagyok meggyőzve és ezen próbáltam meg pikírtkedni egy kicsit.
-
Pompi
nagyúr
OK, biztos igazad van és ez a 2 éve nem frissített alkalmazás tuti speciális és pontosabb, mint bármi más
Az Ampere-nem több pozitív feedbackje van, mint ahányszor ezt a speciális galaxys egyáltalán letöltötték
Mondanám, hogy próbáld ki az Amperet a speciális programod mellett, hogy lásd van-e különbség, de annyira izgat engem a dolog, te pedig azt használsz és abban hiszel amiben jól esik@varadigabor
Az 5000-es mellé kaptam ilyesmi méretű kábelt. A 10000-es mellé egy kb. 2x ilyen hosszú van csomagolva. Szóval nem egyforma kábelt adnak pl. az 5000 és a 10000 mellé. Ez amit linkelték jobban megnézve elég gagyinak tűnik, sorjás stb. nem a minőség érzetét kelti.
PortaPownak van 30 centis kábele: [link] én az egyszerűség kedvéért az ebayes boltjukból rendeltem meg: [link] -
Pompi
nagyúr
"Galaxy S3 telefonom van és a Galaxy telefonokhoz van egy speciális program, ami kijelzi, hogy mekkora árammal tölti az akkumulátort"
Van jó pár ilyen program a Play-en, én pl. ezzel szoktam figyelgetni: Ampere
- - - - - - - - - - - - -
@varadigabor
nem tudom mennyire van túlárazva a PortaPow, ezt meg a Nillkint láttam megemlítve itt a topikban. Ha azt vesszük majdnem annyi a kábel, mint a Power Bankszóval olcsónak nem olcsó.
-
Pompi
nagyúr
Pénteken (júli 24) megjött a júni 21-én rendelt 5000-es is. Így a 10000-es mellett végül nem tudom, hogy szükség lesz-e rá, a 10-es se sokkal nehezebb és térfogatra meg kb. hasonló lehet, persze igaz az 5-ös laposabb - lehet a kerékpár nyeregtáskába majd az fér be jobban, még nem próbáltam.
A töltésről. Én a 10000-es első töltésénél megijedtem, mert Samsung gyári 2A-s töltővel a töltőhöz kapott kábellel nem is tudom pontosan, de 15 óra felett volt a töltési idő. Akkor néztem itt utána és rendeltem gyorsan kettő portapow kábelt (100 és 30 centiseket). De végülis a második feltöltésre a power bankhoz kapott rövid kábelt használtam és lényegesen kevesebb idő alatt meg volt már így is a feltöltés.
-
Pompi
nagyúr
Csak azok kedvéért akik kíváncsiak a szállítási időkre, tegnap jött meg a banggoodról június 22-én rendelt 10000-es Power Bank.
Érdekes #1 hogy a 21-én rendelt 5000-es még valahol utazik.
Érdekes #2 a szintén 21-én rendelt szilikon tok az 5000-hez, már június 30-án itt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged