Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Van 4 rendes kábelem, ami tutira jó. Egy Nillkin, egy oneplus one, és két rövid kábel, amit az eddig vásárolt xiaomi powerbankokhoz kaptam. Minddel ugyanez az eredmény. Tehát kábelhiba kizárva.
De mint írtam is, ha a powerbankról töltök valamilyen eszközt, akkor leadja az 1.8-1.9-et, szóval ha a kábel lenne a hibás akkor abba az irányba sem menne a dolog rendesen. -
Saccco
nagyúr
Most megmértem a 10.400-as kábelét, csatlakozóval együtt 22cm, azt hittem kisebb.
Tehát akkor 22cm jár a 10.400-hoz és 32cm a 10.000-hez.Compaku:
A trackinghez idő kell, van hogy egy hétig sincs infó rajta.
Banggoodék szeretnek svéd postával küldözgetni. Gyorsabb is, mint a sima kínai. -
Watt25
veterán
-
-
Pompi
nagyúr
Pénteken (júli 24) megjött a júni 21-én rendelt 5000-es is. Így a 10000-es mellett végül nem tudom, hogy szükség lesz-e rá, a 10-es se sokkal nehezebb és térfogatra meg kb. hasonló lehet, persze igaz az 5-ös laposabb - lehet a kerékpár nyeregtáskába majd az fér be jobban, még nem próbáltam.
A töltésről. Én a 10000-es első töltésénél megijedtem, mert Samsung gyári 2A-s töltővel a töltőhöz kapott kábellel nem is tudom pontosan, de 15 óra felett volt a töltési idő. Akkor néztem itt utána és rendeltem gyorsan kettő portapow kábelt (100 és 30 centiseket). De végülis a második feltöltésre a power bankhoz kapott rövid kábelt használtam és lényegesen kevesebb idő alatt meg volt már így is a feltöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest