- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redback
csendes tag
válasz
Balesz1899 #1397 üzenetére
Máshol sem? mert akkor megveszem itthonbú' 6-7kért.
-
Redback
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1391 üzenetére
Valaki tud megbízható eladót banggood-allin?
-
Redback
csendes tag
Sziasztok!
Budapesten nem tudjátok, merre lehet kapni OMTP<->CTIA átalakítót? Esetleg olyan webshop, ahol nem kell fizetni a szállításért?
Mivel maga a csatlakozó ~700 forint, így nem szívesen venném olyan helyről, ahol még 1000 Ft a kiszállítás :/
-
Redback
csendes tag
válasz
Criminal017 #1366 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Utánajártam a dolognak. Ha minden igaz, G2-nek OMTP csatija van, míg a fülesnek CTIA. A kérdésem az lenne, hogy ehhez való átalakítót hogyan nevezik? Simán CTIA-OMTP átalakító? Próbáltam keresni itthoni boltokban, de sehogy sem találom. Lehet egyszerűbb gyártani egy sajátot?
Ha esetleg tudtok egy linket/boltnevet adni, ahol kapok ilyen átalakítót, azt megköszönném.
-
Redback
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy LG G2-m (gyári T-s rommal) van, és mostanában tervezek fülhallgatót cserélni. A tesztek és leírások alapján megtetszett a piston 3. Az egyik ismerősömnél gyorsan ki is próbáltam, a hangzása az igényeknek megfelelő, azonban a gombok és a mikrofon nem működik a telefonommal. A fülhallgató a haverom elmondása szerint hibátlan és eredeti, pandawill-ről rendelte.
Hirtelen másik füles nem akadt a közelembe gombokkal, csak egy iphone füles, amelynek a középső gombja play/pause funkcióval működik a telefonommal, ezért a telefonom csatlakozója szerintem nem hibás.
A kérdésem az, hogy ezen lehet-e segíteni valahogy szoftveresen, esetleg a telefonommal van a baj valószínűleg?
A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Anime filmek és sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest