- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bollokcs80
Korrektor
Teljesen korrekt a teszt, jól összefoglaltad az előnyeit/hátrányait és objektív véleményt alkottál róla.
Én örülök neki, hogy ilyen áron megcsíptem - csak jönne már....
Nem kell az éjszakai fotó, olyankor otthon kell lenni és aludni.
(Most megnézem az i13Pro teszted is - bár az a készülék nem hoz ennyire lázba....)
-
bollokcs80
Korrektor
Várós a teszt.
Annyiban vitatkoznék veled, hogy elnézve a droidos tabletpiac helyzetét, szerintem még ezekkel a hiányosságokkal is megváltás ez a kütyü, főleg ha megnézed, hogy a Samu és a Lenovo mit ad ebben az árkategóriában (a hazai 150k-s árat alapul véve). Nekem pl. az Ipad (pontosabban az iOS) nem jön be, de kell egy "nagyképernyős" és aránylag erős hordozható eszköz tartalomfogyasztásra (böngészés, videó), játékra és alkalmanként munkára (távoli asztal). Erre pedig tökéletes. Ahogy itt korábban is írtam valakinek, nekem a Samsung Tab S7 + gyári billentyűs tok + Dex se hozzott akkora plusz élményt produktivitásban - és ott maga a tablet is kb. másfélszer ennyibe került.
-
-
darugep
csendes tag
Lehet a deposit kiizetése alapján történt meg a sorrend meghatározása (aki valóban meg is vásárolta). De ez persze csak feltételezés. Ettől függetlenül örülök, hogy első között jutottam hozzá. Nekem is szét kell néznem kiegészítő oldalon (főleg védőfólia az elsődleges). Egyelőre itthon nem láttam még felhozatalt a szériához, így marad a bevált kinti vonal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest