Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Tud valaki olyan tuti leírást amivel a Magisk-et fel tudom rá tenni?
Többet próbáltam és inkább leizzadtam, mint eredményt érjek el. Eddig maradt a gyári recovery, bár ezzel nem is lenne gondom, viszont a Magisket szeretném felrakni.
Persze a TWRP lenne a legjobb, de azt sem találtam eddig amit fel tudnék rá tenni. És tutira működik.Telefonon is így használom és hiányzik ez a nyitottság nekem. Telefonon miért sokkal egyszerűbb. Már nem is tudom, hogy hány eszközön csináltam meg valami hasonlót, de ilyen nehéz még sosem volt. Pedig volt anno amihez még DVD is kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest