Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Tud valaki olyan tuti leírást amivel a Magisk-et fel tudom rá tenni?
Többet próbáltam és inkább leizzadtam, mint eredményt érjek el. Eddig maradt a gyári recovery, bár ezzel nem is lenne gondom, viszont a Magisket szeretném felrakni.
Persze a TWRP lenne a legjobb, de azt sem találtam eddig amit fel tudnék rá tenni. És tutira működik.Telefonon is így használom és hiányzik ez a nyitottság nekem. Telefonon miért sokkal egyszerűbb. Már nem is tudom, hogy hány eszközön csináltam meg valami hasonlót, de ilyen nehéz még sosem volt. Pedig volt anno amihez még DVD is kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkoztak a Thermaltake Toughpower GT sorozatú tápjai
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest