- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzs
tag
válasz
kigyi_23 #998 üzenetére
Köszi a valaszt, Neked és többieknek is: ez mondjuk itt varhato volt, hiszen Mix2 forumban vagyok :-)
Miért gondolod / gondoljatok, hogy inkább Mix2?
Ami az OP5T mellett szolhat: fülhallgato dugasz, több memoriaMasrészt nincs gondom, söt kedvelem a xiaomi telefonokat, miui-t is
Hasznalok OP3-mat, és redmi note 4-et is...
Érdekelnek a tapasztalataitok, miért Mix2? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kigyi_23 #929 üzenetére
Valamit elnéztél, mert a hdr képek nagyobb méretűek....vagyis izé...hol így, hol úgy...
Lehet nekem más a szemem, vagy nem is tudom hogyan írjam, de nekem egyértelműen jobbak a képek a google kamerával.
Nyilván nem telefonon nézem, hanem monitoron, ahol azonnal kijön a különbség. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kigyi_23 #840 üzenetére
Sehova nem fókuszáltattam egyik telefont sem.
Próbáltam ugyanazt, ugyanolyan szögből, helyzetből megörökíteni.
A bemozdulásra a huawei nagyon hajlamos, szerintem ez annak köszönhető, hogy a xiaomiban a stabilizálás jobb. Nem rángattam egyik készüléket sem, hanem ahogy az életben használom/használnám, úgy kattintottam.Továbbra is azt mondom sokkal jobb a mi mix, legalább is az én szememnek.
Amit észrevettem ott a helyszínen, az az, hogy a színhűsége is sokkal jobb a sauminak, szinte detto azt a színhőmérsékletet mutatta az elkészült kép és az adott tárgy (környezet).
A huawei egyértelműen alulszaturált.(Természetes le kell tölteni a fényképeket, hogy eredeti méretben láthassuk.)
-
barmar
aktív tag
válasz
kigyi_23 #825 üzenetére
rájöttem megint valamire. nem a 4g-vel van a baj, az idáig is ment. mikor el akarja engedni a 4g-t hogy tudjunk telefonálni akkor akar ledobni egy olyan hálózatra ahol leakad. nekem konkrétan H-t ír akkor de lefagy, nem jön be ls ki se hívás. nekem van olyan beállításom hogy 4g/gsm/tdscma. itt gyönyörűen működik minden budapesten is 4g-n. hívás indításnál nem H-ra dobja le hanem 2g-re és így kimegy a hívás. amint leteszem jön vissza a 4g. tehát nem a b20-al vgay 4g-vel van baj, hanem ezek a telefonok valahova máshova akarnak leváltani a hívásnál mint ahova az ide szánt telefonok. videéken azért ment idáig isvaszeg, mert ott nem volt az a hálózat amit keresett a telefon ezért azt kihagyva egyből 2g-re dobta.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kigyi_23 #607 üzenetére
Ez természetes.
Viszont az, hogy mondjuk 8 óra helyett 5 legyen a kijelzőidő, szerintem az már sok különbség.
Feltettem egy nem gyári, komplett témát, feltöltöm fullra a telefont, és megnézem, hogy mi a helyzet.
Nyilván ezek után nem nagyon fogok majd foglalkozni az akkumulátor idővel, csak azért csináltam meg a "tesztemet", hogy tudjam, hogy kb. mire számítsak. -
Drenadar
veterán
válasz
kigyi_23 #526 üzenetére
Szerintem is pontosan... Ha olyan helyre megy az ember ahol várható hogy lesz élmény amit meg lehet örökíteni oda viszi a Canont... Persze a mai emberre az jellemző hogy minden felesleges apróságot lefenykepez amit aztán sose nem néz meg többet...
AZ ilyenek kezében biztos jobban is merül :-D.
-
Scooter74
őstag
válasz
kigyi_23 #380 üzenetére
Xiaomi EDL Kábel
Viszont azt nem tudom, hogy MIX2-nél használható-e. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest