-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozarjoska
őstag
válasz
HUTCHDB #3429 üzenetére
Ha lesz javítás hozzá itt minden bizonnyal fent lesz.
Senkinek se megy a google camera ahogy olvasható, xiaomi már megint alkotott valamit... -
mgaben
senior tag
válasz
HUTCHDB #3416 üzenetére
EU (mi-globe). Egyébként tiszta telepítés után jó. De akkor meg a beállítás varázsló érdekes.
Felugrik egy fekete képernyő, hogy this is device locked. Van opció beállítani a wifit meg belépni a mi accountba. De a wifinél nem jön fel a billentyűzet, a mi accountnál igen. Oda be kellett írni a wifi jelszót és átmásolni a wifi beállításnál.
Aztán próbálgattam kicsit a kamerát, mert írták, hogy javítgattak rajta ezt-azt. Hát nem tudom...
Eddig tök pöpec volt a hdr, most meg ha kicsit is beremeg a kezed akkor full homály lesz.
És tök lassan készíti el a képet, így esélytelen mozdulatlanul kivárni...Asszem megy vissza az előző heti...
Azért akinek lesz tapasztalat sima EU rommal majd írjon. Vagy Shyciii te is a globe-al.
-
mgaben
senior tag
válasz
HUTCHDB #3381 üzenetére
Persze, ez így van. Azért próbáltam/próbálgatom a googlet is, hogy saját fényképezési szokásaimmal melyik milyen képet készít.
Amit írtam lassított felvételre, hogy összeomlik az nálad is így van? Az csak a gyárival működik?@Shyciii más romot nem akarok, annyira szeretem a miui-t.
Próbálkoztam a redmin is, de ugyanaz lett a vége, miui.
-
kigyi_23
addikt
válasz
HUTCHDB #3377 üzenetére
ANnyira múgy még nem győzött meg a fontossága most kicsit tesztelgettem kevés fény mellett jó hangulatban Hans Zimmer koncertet hallgatok (huhh de brutális ez az ember egy zseni és a kiadott munka ami a BD lemezen van atmos hangsáv...... óó te jó ég hogy szól).
Na szóval fotózgatok itt, de a gyári kamera képe még mindig jobban bejön persze lehet nem automata-ban kellene lövöldöznöm velük és jó lenne, majd még nyomkodom csak gondoltam adok esélyt az AI-nak
-
-
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #3289 üzenetére
Nálam ez volt a telefonon szombatig, akkor letöröltem. GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6.apk Ezzel úgy tudtam képeket készíteni, ha a beállításokban bekapcsoltam az Életlenitést. Akkor lehetett képeket lőni. A háttérben hagyva folyamarosan lehetett használni. Azért töröltem mert nem igazán használtam.
Szerk: frissítés utám telepítettem ezt a kamerát, de hiába próbáltam ki amiket ajánlottak a fekete képernyőre eggyik sem oldotta meg. Csak ezzel amit írtam tudtam használni. Hogy milyen képeket csinál azt nem tudom eldönteni, szerintem jókat. Próbáld ki. -
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #3277 üzenetére
Hát nem tom. Úgy néz ki, hogy a kamerához kapcsolódó library-t frissítették, és ezért hal be. MI6-nál most a régebbi libraryt próbálják visszarakni a userek.
Számomra inkább azaz elkeserítő, hogy már a 3-dik verzióta óta szar az Inbox, és a Pushover programok értesítése. Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen alapvető problémák vannak még mindig. -
floratm
senior tag
válasz
HUTCHDB #3240 üzenetére
Lehet hogy pletyka...
Sok sok évvel ezelőtt mikor az mi4 et megvettem( 3ezres aksival) a telefonokat átlagba 2 ezres aksival szerelték. Választásomnál fontos szempont volt. Most a mix2s rol is hasonlo teljesitménynövekedést saccolnak aksi terén. Az mi7 röl szintugy... Remélem be is jön -
floratm
senior tag
válasz
HUTCHDB #3235 üzenetére
Itt van valami pl http://xiaomiblog.blog.hu/2018/02/26/vadallat_erkezik_a_xiaomitol
-
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #3222 üzenetére
Nekem is ez van. Hol merül, mint a Titanic, hol normális, és nekem az újraindítás sem segít. Plusz elértesítési gondok még mindig vannak bizonyos programokkal, az időjárás appok beragadnak egy városnál, és hiába nézheti a gps-t, akkor se váltja át a nevet, csak az adatokat. És tuti rom hiba, mert nem csak a gyári csinálja, hanem más app is. Tele van még hibákkal az Oreo.
-
mgaben
senior tag
válasz
HUTCHDB #2810 üzenetére
eszméletlen király! ugy Kornél fórumtárs volt olyan kedves és élőben megmutatta a telefont, de már haloványan élt az emlékeimben.
ráadásul most két helyről is kaptam az infot, hogy a xiaomi.eu romokban is jó a telenor hívás, úgyhogy az fog felmenni rája.
viszont még a nano simet intéznem kell. viszont azt tavaly cseréltettem így nem lesz ingyenes. vágatni meg nem akarom, hátha vissza kell tenni a régi telóba valamiért, akkor legyen meg vissza felé a foglalata.ui:
aki tuggya, hogy a rákba lehet a mi unlock progit legalább angolra bírni kérem írja meg. -
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #2733 üzenetére
Ahogy látom ez nem a hőn áhított vodka-martini felrázó usb-s kütyüm...
Valami fejlemény van egyébként kamera fronton? Camera port-ok javultak még valamicskét vagy maradt a korábbi szint? Majdnem elmentem HTC irányba, aztán úgy vagyok vele mostmár, hogy megvárom az újakat, úgyis sok bejelentés lesz az elköv két hónapban és azokból választunk valamit.
-
P.Miki
csendes tag
-
kigyi_23
addikt
válasz
HUTCHDB #2723 üzenetére
Kínában valóban ismertek, van több Kínai ismerősöm amikor megmelítettem, hogy milyen telefonom van mind úgy reagált, hogy Xiaomi jó minőség! Megnézhetem?
És már nyomták is mint a kisgyerekek
EU-ban viszont alig ismert. Nagyon nagy mértékű birka faktor van errefelé és követik a hülyéket veszik a 300k-s telefonokat és persze az "olcsó" márkás termékeket amelyek persze felét sem nyújtják mint az azonos árú Mi készülékek. Nincs reklám nincs ismert termék...... nincs vásárlóerő.
-
Kornel
veterán
válasz
HUTCHDB #2720 üzenetére
Szerintem néhányan sokat képzelnek a cégről.
Egy kis magánvállalkozás, ami nagyra nőtte ki magát, telefont - általában - jól tudtak tervezni, de ugye ez se mindig sikerült, viszont eladni már más kérdés.
Utóbbi időben az látszik, hogy próbálják ezt a lépcsőt is megugrani, több kevesebb sikerrel. -
válasz
HUTCHDB #2646 üzenetére
HR-t nem csinál ROM telepítés közben, hisz akkor sosem lenne meg utána semmi appod/beállításod. Wipe dalvik/cache van csak akkor.
SD-nek nem sok köze szabadna legyen hozzá. Attól, hogy ott van xy hangfájl, attól még ha yz-re állítom, kellene szóljon.Nálam 20 perc alatt nem másolt át egy képes mappát. Én nem várok most 2 órát rá, az tuti.. Nem tudom miért ilyen lassú (talán vírusírtó fogja), de lassú. Mindig ilyen volt, már előző telefonnal is.
-
unskillful
aktív tag
válasz
HUTCHDB #2565 üzenetére
Nálam van hangja a Gmail-nek és a Vibernek is (igaz csak úgy hogy átállítottam a Viberen belül, hogy a rendszerhangokat használja). Wifi problémát egyszer sem tapasztaltam, és a gyorstöltés is megy rendesen. Pedig még wipe-ot sem csináltam. Egyébként sok változást nem hozott az Oreo számomra, a full screen gestures-t nem kultiválom.
-
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #2555 üzenetére
Nem fogok.
Nekem semmi gondom vele. Ugyan olyan gyors mint a 7.1 volt. A töltés probléma is csak először jött elő, azóta sem. Sokat gondolkodtam másnak miért nem jó, és arra jutottam, hogy nekem Titanium programmal készült a biztonsági mentésem és az ugye mindenről készít. Miután visszaállítottam a mentésből mindent onnantól kezdve mintha nem is frissítettem volna. Ha jól tudom Shyciii-nek is Titanium van és lehet ő is arról állította vissza a dolgokat, és ezért lehet, hogy nekünk semmi gondunk nincs az Oreoval. Szerintem elég sok dolgot átír az Oreo telepítője és azért lehetnek a gondok. Pl: a 7.1-en volt olyan amivel be lehetett kapcsolni az ismeretlen alkalmazások telepítését. Most kapcsoló nincs, csak alkalmazások vannak felsorolva(Chrome; Drive;gmail stb.), ha pc-ről bemásoltat akarok mindig felugrik egy ablak és külön kell engedélyezni. Remélem hogy ezt javítják, mivel a fájlkezelőből még így sem települ.
-
válasz
HUTCHDB #2515 üzenetére
Szerintem nekem is szalad a HR rá, mert egyre több a baj..
-most épp viber sem jelez nekem sem,
-akkor van a gmail gond,
-reggel a BT halt le, kikapcsolás után meg nem kapcsolt vissza, csak restart után,
-Oreo frissítés után a memóriában lock-olt programjaim, nem voltak lock-olva, megtettem újra, de már megint nincsenek. Azt nem tudom, hogy magától "megszűnik"-e, vagy restart segít benne, így nem teszteltem..
-a már korábban is említett görgetés probléma..csak így hirtelen..
...csak nagyon nincs kedvem mindent újra belőni..
-
-
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #2494 üzenetére
Íme a link
De igazából semmi ördöngősség nincsen benne. Ráadásul én kiegészítenám azzal, hogy ha meg akarjuk nézni adb alatt, hogy mennyi a DPI értéke, akkor ezt érdemes beírni: adb shell dumpsys display > dpi.txt
Ebben az esetben a dpi.txt szöveges fájlba menti az éppen aktuális DPI értékét (is).
A változtatásra én ezt szoktam írni: adb shell wm density 380 && adb reboot
Felesleges 3 sorral bíbelődni, mikor összefűzhetőek. A 380-as érték viszont jó. Anno mikor írtam, hogy a Developer Options alól kiszedték az allítási lehetőséget, akkor a különböző érték tesztelésekor nekem is a 380-as érték működik megfelelően, és néz ki megfelelően. Természetesen ezen módszerre csak akkor van szükség, ha nincsen rootolva a teló. Rootolt telóra van sokféle program ami ezt megcsinálja helyettünk. -
válasz
HUTCHDB #2485 üzenetére
Nálam előjött ugyan az, mint 7-el volt az elején, hogy valami appban lefele görgetve(pl facebook, instagram), ha a kijelző szélén görgetek, sokszor random módon, nagy tempóban megindul ellenkező irányba.
Plusz a gmail lett hangtalan, és sehol nem tudok hangot társítani hozzá..
-
Karavik
veterán
válasz
HUTCHDB #2479 üzenetére
Igen, ez egyértelmű volt számomra amikor a jelenséget leírtad, és ezt itt a válaszban meg is fogalmaztam neked, idézem magam:
"Akkor az csak azért lehet, mert TWRP > Mount menüben nem volt bepipálva a "System" és/vagy nem volt kivéve a pipa a "Mount system partition read-only" mellől."
De Te azt válaszoltad, hogy itt valami más gond van aztán annyiban hagytam, holott tudtam, hogy nem lehet más gond mert napi szinten foglalkozom hasonlókkal...mindegy, lényeg, hogy működik...
-
Karavik
veterán
válasz
HUTCHDB #2470 üzenetére
1.
Akkor az csak azért lehet, mert TWRP > Mount menüben nem volt bepipálva a "System" és/vagy nem volt kivéve a pipa a "Mount system partition read-only" mellől. Azaz System mount és R/W engedély megadása szükséges ehhez a művelethez.2.
Azért nem találod mert nem mount-oltad előtte a system partíciót: TWRP > Mount> System bepipálod és máris meg fogod találni. Ezután TWRP file manager-el kimásolod a build.prop fájlt a belső tárolóra (sdcard) és, vagy a telón szerkeszted, vagy PC-re átküldöd és ott szerkeszted, majd TWRP File manager-el visszaszámolásod a módosított build.prop fájlt az eredeti helyére, felülírva a régit. Visszamásolás előtt Mount system és R/W engedély megadása szükséges, tehát TWRP>Mount menüben be kell pipálni a "System"-et és ki kell venni a pipát a "Mount system partition read-only" mellől. -
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #2312 üzenetére
Nekem ez új Jan 11.: xiaomi.eu_multi_MIMix2_V9.2.5.0.NDECNEK_v9-7.1.zip
Nekem 9.1.11 van.
De arról nem találtam semmit, hogy ez az új 9.2.5.0 mit tartalmaz. -
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #2216 üzenetére
Amikor ez a hír kikerült, volt még ott egy hátlap is hozzá
Sokan amúgy teljesen prototípusnak vélik, lehet hogy változni is fog bőven, mivel a mix 2 után jött nem sokkal. Eddig hülyeségnek tartottam, de ahogy láttam a napokban a Huawei újdonságát meg ezeket a 3 kamerás rendszereket már kezd értelmet nyerni az egész, pedig viccesnek tűnt anno.
Szoftver? Ne vicceljetek, csak azért tűnik minden jobbnak, mert a kamera modulok ekkorát javultak és enyhül a távolság a többiekhez képest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged