- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Eladtam ezt a mostohagyereket.
Feladtam FOXPOST-on.
Remélem meg is kapja a vevő...és ő elégedett lesz vele...
Az új hozzászólás értesítőt még nem kapcsolom ki...
...be-benézek a fórumra néha.
Csóközön! -
-
Milestone2
nagyúr
NO, erre ne várj értelmes választ...
...a piac hozza a törvényeket...Épp keresek egy repedt kijelzős A1-et.
Van 26-ért és 19-ért is...
...mindkét eladó reálisnak tartja...
...én mindkettőt soknak...Másképp fogalmazva: nem lesz szíved annyiért eladni,
amennyit törött kijelzővel ajánlanak majd érte.Szerintem
-
Milestone2
nagyúr
Itt a HAVOC telepítés leírása, ha majd valakit érdekel, mert már nyitott a Bootloadere...
-
Milestone2
nagyúr
Ma már HAVOC OS-t és Pixel Dust OS-t is sikerült ( trebled ) a telefonra varázsolni. Sok időm nem volt, alapfunkciók mindkettőn működtek (gps, wifi, mobiladat, alap bt funkciók, rendszer)
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#86973952 #256 üzenetére
Most épp mit csinálsz???
ZIP ROM-ot (ami recoveryhez való) próbálsz MI FLASH-sel feltenni?
Vagy szereztél valahonnan FASTBOOT TGZ ROM-ot?A mellékelt ZIP ROM ot töltsd le a telefonodra.
Menj az Updater/Frissítés alkalmazásba
Ott jobb felső 3 kis pötty nyit egy új menüt
Ott "Frissítőcsomag kiválasztása"
Mint egy file kezelőben megmutatod neki hová töltötted le a ZIP ROM-ot
Engedélyezed, leokézod és ha szerencséd van engedi telepíteni
Ha kész a telepítés kötelező egy gyári adatok visszaállítása ha STABIL ROM-ról váltottál FEJLESZTŐI ROM-ra -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #252 üzenetére
Én China Developert használok már elég rég óta, teljesen jó.
De a Global ROM-ot meg a Chiuna ROM-ot teljesen más csapat csinálja... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #249 üzenetére
Akinek gyári fejlesztői (beta) Globál van fenn, az már van is aki megkapta.
Ha nem kapta meg OTA, akkor is telepítheti, hiszen kint van a hivatalos letöltőoldalon.
Akinek gyári stabil Globál, annak még ki tudja mwddig várnia kell. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #244 üzenetére
Ma... :-)
-
Milestone2
nagyúr
PITE (Android 9) lett a heti GLOBAL DEVELOPER ROM
http://bigota.d.miui.com/9.1.10/miui_MIMAX3Global_9.1.10_107936a066_9.0.zip -
Milestone2
nagyúr
No tessék...
Külön márkává teszi a Xiaomi a Redmi-t.
(Mint a Huawei a Honor-t)
Január 10-én lesz az első bemutatóEzentúl 3 féle készüléket gyártanak majd.
Xiaomi-t
Pocophone-t és
Redmi-t -
Milestone2
nagyúr
AOSP TREBLE for MI MAX 3
No elérkezett a ROM-olás ideje. (Remélhetőleg)
Alapkövetelmény:
NYITOTT BOOTLOADERKellékek:
-MULTI EU ROM (mivel treble, ezért csak system img-t kapunk, kell egy alapbázis, amire építkezhet)
-SYSTEM IMG ez még be van csomagolva, 7zippel ki kell bontani!!!
olyat választottam, ami ROOT-ot és GAPPS csomagot is tartalmaz, hogy azokkal ne kelljen külön szenvedni.
-TWRP (minden TREBLE kompatibilis jó hozzá)
-JAVÍTÓCSOMAGTelepítés:
1. Még működő MIUI rendszer alatt ments el minden fontosat a számítógépedre (fényképek, videók, zenék, üzenetek, stb)
2. A telefont fastboot módban indítsd újra, kösd össze USB-n a PC-vel
3. Számítógépről az ismert, ' fastboot boot ' vagy ' fastboot flash' parancsokkal bootold vagy telepítsd a custom recovery-t
4. Első TWRP indulásnál szembesülünk a titkosított data partíció problémával ---> CANCEL
5. Törölnünk kell mindent a telefonról. TWRP Wipe / Törlés menüjében FORMAT DATA, yes beírása, lekoézó gomb
6. TWRP újraindítása vagy újrabootloása
7. Az újraindult recoveryben a számítógépünk már látni fogja a telefon belső tárhelyét, így rámásolhatjuk a xiaomi.eu ROM-ot
8. Telepítsük a xiaomi.eu ROM-ot. Mint írtam ez ezért kell, hogy legyen alapbázisa a később feltelepítendő system képfájlnak.
9. Ha beindult a xiaomi.eu ROM ki lehet kapcsolni a telefont (nekem csak a MIUI fiókellenőrzés után engedte kikapcsolni), majd újraindítani recovery-ben
10. Mindenféle WIPE NÉLKÜL, Install menü, jobb alsó gomb, INSTALL IMAGE gomb, ekkor átvált képfájltelepítőre
11. Itt a system-arm64-aonly-gapps-su.img betallózása, majd NAGYON FONTOS!!! A system mellé pipa rakása !!!! S csak ezután telepítés!!!
12. Sikeres system felégetés után jöhet a BT és Fényerősség javítócsomag majd utána egy FACTORY RESET
13. Újraindítás és várakozás a szűz AOSP indulásáraIsmert hibák: (minden más működőnek tűnik):
VoLTE (GSI ROM-oknál jelezték, a fejlesztő nem tudta tesztelni)
A gyári kamera nem forgatja automaikusan a fénmyképeket (használj más kamerát)
Equalizer (MusicFX) -
Milestone2
nagyúr
No, van egy kis előrehaladás!
Kínai barátaink készítettek egy működő kínai-angol TWRP-t [link], amivel már sikeresen fel lehet telepíteni a xiaomi.eu (multi) ROM-ot. Eddig a szépen megtémázott recovery verziókkal (Redwolf, Orangefox, Pitchblack) nem lehetett, bootloop lett a vége bármilyen formában kísérleteztünk.
Lássuk, akit érdekel.
1. Nyitott bootloader kell hozzá. Működő ADB kapcsolat. A recovery IMG fájlja.
2. Telefon FASTBOOT módba, PC-vel összekötve, parancssorból TWRP indítás vagy telepítés (én elsőre mindig csak bootolom, biztos, ami biztos)
3. Alap, hogy sajnos a data partíció titkosítását meg kell szüntetni. Ezt pedig csak FORMAT DATA elvégzésével lehet. Ez mindent töröl a telefonról. Utána újra kell indítani a Recoveryt.
4. Mount menü, MTP engedélyezés, PC-ről MULTI ROM átmásolása a telefonra.
5. Install menü, ROM telepítés, Újraindítás a rendszerbe, rendszer belakása
6. Majd ezután újraindítás recovery módba és Magisk telepítés, reboot.
Magyarul is tud, root is van...
És ahogy fejlesztő cimborám mondta, ha nincs stabil recovery, akkor nincs custom ROM-fejlesztés sem...
...reméljük lassan beindul az nagyipar. -
Milestone2
nagyúr
Megkérdeztem Nijel-t. Jött a válasz:
My Mi Max 3 is a test device, my Mi Max 1 is my main device running... well you know what it is running... I have no time for custom rom right now so Max 3 is sitting in the box at home and fired up every 2 weeks or so for testing TWRP builds. When I have custom rom build stable enough you will all know... Time is what I need, nothing else. Right now I barely have time to fix TWRP as base of everything else... No reliable recovery - no rom development...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Balage700 #213 üzenetére
A helloxiaomi ezt írja? Érdekes.
Xiaom Mi Mix 3 Tiltott Város kiadás
Mivel az eseményt is egy különleges helyen rendezték meg, így a Mix 3-ból készült is egy különleges verzió. Ez pedig a Tiltott Város verzió, amin magán hordja a jelképeit és különleges belsővel bír
Nem csak külsejében különleges ez a telefon, hanem belsejében is. Mivel csak ez az egy, különleges verzió kapta meg a beharangozott 10GB memóriát!
Gyönyörű darab… az ára is… 🙂 Apropó árak
Xiaomi Mi Mix 3 6/128GB – 3.299 Jüan ~ 134.765 Ft
Xiaomi Mi Mix 3 8/128GB – 3.599 Jüan ~ 147.020 Ft
Xiaomi Mi Mix 3 8/256GB – 3.999 Jüan ~ 163.360 Ft
Xiaomi Mi Mix 3 10/256GB – 4.999 Jüan ~ 204.210 Ft
Az árak természetesen kínai árak átszámolva, erre nyugodtan lehet a hazai árakhoz még 25%-ot számolni, így olyan 169.990 Ft áron már lehet megkapjuk a legkisebb Mix 3-at. Hmmm nem ismerősek ezek a számok? De! pont ennyiért lehet kapni a Mi Mix 2s telefonokat! Szóval akkor várjuk a Mix 2s nagy leárazást!
B20 – 800 mHz
Igen, van! Mindegyik verzióban! Szóval besztbáj lesz a telefon! -
Milestone2
nagyúr
válasz
Balage700 #202 üzenetére
A BL nyitáshoz tökékletes.
Ha már nyitott a BL, akkor elméletben az Updater-es megoldás is működik, de én mindig a MiFlash-t használom (illetve én inkább a kínai MiPCSuite-t mivel abban még a TZG-t sem kell kibontani, ROM-ot sem kell külön letölteni, megteszi az alkalmazás [itt leírtam részeletesen]). -
Milestone2
nagyúr
Itt van Nijel8, az egyik legjobb fejlesztő (volt) MAX1-en, mindenki az ő bázisromjából dolgozik azóta is, az ő kernele van minden customban...az ő TWRP-je az egyik legmegbízhatóbb...a MAX3 rovatban előállt eddig egy TWRP-vel, ami nem hozza azt amit leír az első oldalon...ROM-ot pedig egy darabot sem készített...kevésnek érzem az angoltudásom (a szakmai android, fejlesztői angolra gondolok) hogy megkérdezzem tőle miért is van ez (azaz megkérdezni meg tudnám, csak nem érteném amit válaszol)? Ha gondolod, ott a link, meg lehet kérdezni tőle...az is lehet, hogy az van, mint anno a HYDROGEN, HELIUM esetén volt, hogy egyszerűen a Sáomi nem akarja kiadni a forráskódot, anélkül meg a fejlesztők erősen korlátozva vannak.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #176 üzenetére
Igen hajszálvékony kis elem (ha jól tudom) a Wi-Fi egység...ami ha nincs jól rögzítve, akkor...
Global esetében akkor még véletlen se rakj rá CHINA DEVELOPER ROM-ot!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #174 üzenetére
Csak vigyázz! Global készülékre csak globál rom mehet!!!
Ha Globál matricás a készüléked, akkor csak nyitott BL-lel mehet rá kínai ROM, különben gallyravághatod...
...de még nyitott BL mellett is, ha véletlen valahogy visszazár a bootloader -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #173 üzenetére
Ha már kinn van publikusként (és kínai fejlesztői ROM-ot használsz) akkor egyszerűen megjelenik updaterben, letölti és telepíti, nem töröl semmit, folytatódik az élet...mert a Global fejlesztői még egy darabig android 8.1 marad. De most úgy láűtom nincs még kint publikus körben, csak a beta teszterek kapták meg.
Persze rá lehet lelni "illegal share" megosztásban a neten...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #171 üzenetére
De akkor mindenkinek lenne...
...nem tapasztaltam ilyet. -
Milestone2
nagyúr
Mint írtam, az én értelmezésem szerint ez egy szar (ratyi) táskára utal, nem a viselőjére.
Úgy gondolom, ha pl azt mondom ratyi magyar foci....nem azt értem alatta hogy buzik fociznak, hanem hogy minőségtelen...
De a vélemény szabad, mindenki úgy értelmezi ahogyan akarja. Én így, Te úgy, másvalaki még másképp...
Részemről lezárva...már így is sok volt. -
Milestone2
nagyúr
válasz
tomboy0013 #107 üzenetére
Az én olvasatomban a táskát ratyizta le...
...nem találtam benne semmi sértőt. -
Milestone2
nagyúr
válasz
AxBattler #97 üzenetére
GSMArena szerint nem:
LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 34(2000), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)KiMovil szerint se:
B1 (2100), B3 (1800), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B34 (TDD 2100), B38 (TDD 2600), B39 (TDD 1900), B40 (TDD 2300), B41 (TDD 2500) -
Milestone2
nagyúr
Uhhh, igen "elszakmaisodott" a topic...
-
Milestone2
nagyúr
Ohh kedveseim, ilyen képet már szeptember 9-én mellékeltem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #58 üzenetére
Nekem sincs gondom az egykezes használattal...vagyunk páran szeneslapát-kezűek.
-
Milestone2
nagyúr
Egyelőre tökéletesen elégedett vagyok a készülékkel (kár hogy közben megjelent a Mix 3 ami máris b@$$za a fantáziámat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest