- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage700
tag
Sziasztok, nagy szószban vagyok. Mivel nem találtam Mi Max 2 topikot, gondoltam ide írok.
Szóval sikerült tégláznom a Mi Max 2-met, mivel kínai rom volt rajta, gondoltam rárakom a global romot, hogy tudjon magyaru is.
Szóval:
- Hivatalos úton kinyitottam a bootloadert
- miflash tools-al betöltöttem a Global romot, amit .TZG fájlból csomagoltam ki
- elkezdte a műveletet a mi flash tools, majd egyszerűen leállt a program és ki is lépett.
- próbáltam utána leírás alapján feltelepíteni a TWRP-t, de nem megy neki.Szóval most ott állok, hogy bejön pár másodpercig a Mi logó utána leáll a telefon. Fastboot és Bootloader az működik rendesen.
Valaki tudna segíteni, mert egy közel tökéletes állapotú teló és nagyon a szívemhez nőtt.
Szeretném megmenteni.
Ja ez elég furi így, mert egy Redmi 6-ot megcsináltam ugyanígy.
-
Balage700
tag
válasz
Milestone2 #203 üzenetére
Sajnos azt írja ki, hogy nincs jogosultságom ehhez a részhez, regisztrálni meg sajnos nem tudok se outlookos email se gmailes emailről.
-
Balage700
tag
válasz
Milestone2 #196 üzenetére
Ajajj, ez az útmutató jó hozzá? [link]
-
Balage700
tag
Sajnos igen. Mikor előveszem mindenki rácsodálkozik hogy mekkora tepsim van.
"Telefon van a zsbedben, vagy ennyire örülsz, hogy látsz?"
De ugye én ritkán használom telefonálásra, ha igen akkor bedugok egy fülest (éljen soká a 3,5 milis jack), nagyrészt GPS, böngészés, könyv, multimédiás cuccok futnak rajta. Meg nem kell a számítógép előtt görnyedni, ha mondjuk elalvás előtt meg akarok nézni egy két youtube videót.
-
Balage700
tag
válasz
Carbonado11 #50 üzenetére
Nem nagyobb a Max 3, pont akkora.
Nekem Max 2 van, és imádom, de Kínai rom van rajta, és szeretném rátenni a Global romot. Meg tudom csinálni ezt az Updater-ben, vagy kell hozzá egy flashing program? Meg kipucolja az egész telefont ha felrakom, vagy megmarad minden adat? China romról Globalra szeretnék már váltani, már kinyitottam a bootloadert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest