- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Milestone2 #251 üzenetére
Mik a tapasztalataid az új rendszerrel? A régihez képest mivel nyújt többet/miben lett rosszabb?
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Milestone2 #248 üzenetére
Köszi, szerinted a rendszerfrissítés menüből is telepíthető lesz 1-2 napon belül? Ha igen megvárom azt.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Tudni már mikor érkezik hivatalosan az Android 9 a készülék global verziójához?
-
Trk.Adam87
aktív tag
Úgy néz ki megvan mi tiltja le a WiFimet folyton, a Miui beépített firewallja, ezt egy adatforgalom ellenőrző appal néztem meg, ami a firewall-t írta ki történésként abban a pillanatban, mikor a készülék letiltja a wi-fit.
Tudtok erre a firewall wi-fi letiltogatós problémára valami megoldást?
-
Trk.Adam87
aktív tag
Tudtok valami root nélkül működő appot, amivel állítható a sztereo balansz? Ugye a Max 3nál az alsó hangszóró kb 2-3x olyan hangos, mint a felső, ez fektetett módban picit zavaró, egy ilyen appal pedig be lehetne lőni, hogy nagyjából egy hangerőn szóljanak.
Emellett továbbra is várok ötleteket adatmentő alkalmazásra, hogy egy rendszer resettel tesztelni tudjam megoldódna-e a wifi problémám.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Kevesen merik bevállalni ezt a méretet. Nyilván nehezebb spontán előkapni és laza 1 kezes mozdulatokkal végrehajtani rajta, amit éppen akarsz, sokakat ez riaszt el. Szerintem ez a méret tényleg azoknak való, akik nem akarnak egy tabletet is a telefon mellé, de igényük van egy nagyobb kijelzőre, amin már vállalható megnézni egy filmet is akár.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Nekem kb 2 óra a töltés 20%ról, az 1. órában vagy 60%-ot tölt, 80% felett picit lelassul a töltés, de egy ekkora akksit felesleges mindig maxra tölteni szerintem.
A Wi-fi problémámra meg továbbra is várom az ötleteket. Egy gyári állapot visszaállítás segíthet esetleg? Ha igen, akkor tudnátok ajánlani olyan appot amivel rootolás nélkül lementhető és visszaállítható az összes telepített app?
-
Trk.Adam87
aktív tag
Nagy a pangás a topicban, nem valami népszerű ez a telefon, pedig jelenleg szerintem ez a best buy a Honor 8x Max mellett (ami itthon egyelőre nem kapható)
Én pl ennél kisebb telefonért nem adnék ennyi pénzt, mivel az 5,5-6" körüli kijelző miatt jóval kisebb felhasználói élményt kapnék. Egy akkora készüléket soha nem vennék elő youtube, twitch vagy filmek nézésére, viszont ez a max 3 pont az a méret, amin már tényleg élvezni tudom a tartalom fogyasztást(már ha 4g-ről használom, mert ugye a wifije jelenleg kiszámíthatatlanul működik), nem kell mellé vennem egy Tabletet is. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Milestone2 #175 üzenetére
Global, 2 hete vásárolt készülék.
Mindegy, ha nem oldódik meg a wifi probléma visszaküldöm a boltnak, hogy vizsgálják be, de mondom ez tuti szoftveres hiba, mivel van hogy tökéletesen működik 1-2 órát is akár, aztán hirtelen megzavarodik úgy, ahogy azt korábban kifejtettem. Olyan is van, hogy haza jövök, használnám a wifit és azonnal csinálja... Picit olyan mintha valami a telefonon ki-be kapcsolgatná ezt a wifi blokkolást véletlenszerű időközönként. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Milestone2 #172 üzenetére
Remélem sikerül megoldani.
Egyébként az Android 9 beta hogyan telepíthető fel frissítésként? Lehet kipróbálom, hogy az megoldaná-e.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Router újraindítás minden nap megtörténik, mivel éjszakára ki is kapcsolom.
Csatornaváltást is teszteltem, nem hozta rendbe a problémát.
De mondom van mikor 1 órán keresztül jól működik a Max 3 wifije, aztán spontán ismét használhatatlanná válik.
A Routerrel tuti nincs baj, mivel 2 laptopon is hiba mentesen működik a net, nem beszélve egy másik okostelefonról is.Előfordulhat, hogy valami android vírus okozza? Esetleg Miui10-el érkezett szoftveres hiba?
-
Trk.Adam87
aktív tag
Wi-fi hibára tudtok megoldást?
A rendszer automatikusan ki-be kapcsolgatja a wi-fit, ami mégrosszabb, hogy le is tiltja a wi-fi hálózatomra való csatlakozást, ilyenkor törölni kell a telefonból a mentett jelszót is. A routertől fél méterre is csinálja, úgyhogy nem a wi-fi vétellel van a baj, főleg mert van mikor 1 órán át nem csinálja, aztán hirtelen ismét megzápul az agya és használhatatlan lesz a wi-fije.
Ebben a pillanatban pl egyáltalán nem tudok csatlakozni a saját wi-fimre, rányomok és vagy nem csinál semmit vagy kiírja, hogy letiltva, esetleg pár mp-re a listábol is eltűnteti úgy, hogy a szomszédok routereit látja...
Hálás köszönet előre is annak, aki tud megoldást erre a jelenségre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Horizon Forbidden West
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest