- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunlipi88
csendes tag
válasz
Logicman86 #8599 üzenetére
Roppant idegesítő egyébként, nekem is ez van. Konkrétan a wifi jelszót nem tudom beírni, így nem tudok másik billentyűzetet letölteni. Mivel nincs wifi ezért nem tudom az Android tv remote progival sem beírni. Arra gondoltam, hogy egy usb stickre letöltök egy third party billentyűzetet és azt feltelepítve talán sikerül megmozdítani. Konkrétan hiába raktam rá bt billentyűzetet fizikait, de ugyanígy ahogy neked sem, nem dobja fel az OK gombot. Sakk matt.
ui: az már csak a cherry on the top, hogy amúgy egy androidos, de használhatatlan projektort akarnék okosítani, mert olyan öreg a droig rajta, hogy már disney sincs rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Könyvajánló
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest