- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Moritz #10607 üzenetére
Lehet nem az android a fő vonal náluk, multiplatform a kodi. A zártabb rendszereknél lehet gond, hogy hová mentse az adatokat, ahonnan ki lehet könnyen másolni.
Nekem egyébként az volt a benyomásom, hogy a kodit futtató eszköz mellé általában érdemes nas is, ahol a fájlokat tárolja. mintha be is lehetne állítani, hogy oda generálja a fájljait, esetleg a backupot is lehet oda tudná menteni, ha nem a készülékre próálják.Meg persze lehet több hasonló oldaluk és nem mindenütt van karbantartva, hogyan ajánlják, de valsz a kimásolás lehet a javasolt megoldás is [link]
Egyébként is praktikus tudni, hogyan lehet elérni a fájlokat, mert anélkül még egy képernyőmentést sem nagyon lehet egyszerűen kimásolni.
-
ZED58
tag
válasz
Moritz #10601 üzenetére
Szia
Nálam működik a Backup, igaz nálam synology ftp-n van a média is és a Backup mentési helye is. A sorozatok és filmek mappán kívül csináltam egy mentés könyvtárat amihez írási jogot is adtam a kodis felhasználónak. (a médiát csak olvashatja)
Símán ír-olvas a 3 db 1 gen, a 2 gen is.(meg a Strong Leap S3 , a Xiaomi TV és a Telekomos set-top box)
Az ország 6 pontján plusz 1 külföldön elhelyezett eszközöknél nagyobb frissítés, tárhelybővítés esetén az általam készített Backup, a többi gépen futtatva, teljesen friss állapotba hozza a Kodikat (addonok, beállítások, skin, advancedsettings.xml, komplett médiatár, stb)
Tudom, hogy ez az alap problémát megkerüli csak és nem megoldja... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Moritz #10601 üzenetére
Én ezzel a módszerrel próbálkoznék ...
#10604 achon
Ezt te próbáltad? Millió helyen látom ezt így leírva, hogy működik, de a gyakorlat nem ezt mutatja. Igaz évekkel ezelőtt, de én próbálkoztam vele, és valamit biztos átvitt, de nem mindent, ill. voltak dolgok, amiket a futó Kodi alatt nem volt képes update-elni (érthető módon). Szóval nagyon nem az lett az eredmény, hogy tök ugyanúgy indult az új Kodi, mint a régi.
Legközelebb, ha ezzel kell vacakoljak, én tuti ezt fogom megpróbálni, hogy a teljes Kodi settings mappát áthelyezem egy olyan helyre, ahol könnyen elérhető (írható / olvasható, menthető). -
azbest
félisten
válasz
Moritz #10601 üzenetére
az újabb fajta boxot nem próbáltam, de a régin úgy emlékszem, hogy az android developer mód aktiválással, pécéről adb progival szépen ki lehetett menteni fájlokat. Most nem tudom van-e grafikus felületes progi, amivel egyszerűbb nem informatikusoknak is ez
Nem próbáltam, de lehet ez olyan [link] -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Moritz #10601 üzenetére
Ez (sokkal) inkább Kodi-s kérdés. Inkább (ill. ott is) próbálkozz a topic-jában, hátha ... Egyszer nagyon régen egyébként én is próbálkoztam hasonlóval, de annyira zárt (igen, sajnos az) az Android, hogy X idő elteltével egyszerűen arra jutottam, hogy ennyi idő alatt már akár fel is konfigurálhattam volna az új Kodi-t.
A Mi Box eleve nehezített pálya, mert ugye van a kis belső tár (tudom valakinek ez is mindenre elég ...), és az írhatatlan külső (volt ugye olyan firmware verzió a gen. 1-en, ahol még nem volt letiltva a pendrive-ra / HDD-re írás ...).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Moritz #10597 üzenetére
"De lassan feladom ... "
Nem szívesen mondom, de szerintem azért add fel, mert hiába varázsolod fel az app-ot, az épp azért nem fog semmit csinálni, amiért az app-ot sem tudod feltenni. → nem itthonról akarsz filmet nézni. Ha van topic-ja, esetleg kérdezz rá, de élek a gyanúval ...Szóval vagy valamilyen 3rd party VPN vagy, ha van otthoni (magyarországi) VPN képes router, akkor van esélyed ...
-
<Adamsky>
nagyúr
-
-
Moritz
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest