- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
aujjobba #7761 üzenetére
Látom megtaláltad az egyetlen dolgot a hozzászólásomban, amit tud a Plex. Én az offline módszerről beszélek, amit viszont nem tud. Azért ha valahol van egy lassabb net, nem biztos, hogy 4K videót kellene streamelni rajta. Vagy még net sincs.
Azt csak azért írtam oda, hogy tudom, hogy hol tartottam, mert a HDD-n van az adatbázis. De nem ez volt a lényege.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aujjobba #7755 üzenetére
Azért a Kodi kicsivel több, mint a Plex. Olyan helyen hogy használod, ahol nem tudsz szervert csinálni?
Kodival én megoldottam, hogy egy külső HDD-n mindig látom, hogy melyik sorozatban hol tartok, akár Windowson, akár Android TV-n használom. Mindezt offline. A Plex tud ilyent?
-
Imi1981
veterán
válasz
aujjobba #7757 üzenetére
A vágás kell nekem! A nyújtás haszontalan a képarány meg alap hogy tudja. Most felketette az érdeklődésem ez az Apple tv 4k. A rendszer tuti fluid (bár nem ismerem az ios-t de azt tudom, hogy jól optimalizált) és stabil. Kösz a tippet! Eddig nem érdekelt de most elkezdek videót nézni róla míg meg nem veszem
.
-
Imi1981
veterán
válasz
aujjobba #7755 üzenetére
Keresek róla youtube videót. Zoom funkció van benne vajon az infuse pro 6-ban? Nekem ez fontos mert általában megfelezem a fekete sávokat. Kodiban ez nagyon finoman állítható. Elég drága ez a apple tv 4k, vajon ez vagy az nvidia shield tv a jobb? Egyszer úgyis beruházok egy jobb lejátszóra mert 1 tévén csak 1 médialejátszó kell (most kettő van a mi box s és egy x96 max plus coreelec-el) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest