- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Ha jól emlékszem a távirányítóval kínlódás volt benne navigálni. Azért raktam fel, mert úgy voltam vele ha ott a Boxon akkor a telefonon ne foglalja a helyet.
Boxra felrakott Kodi alatt is van hozzá kiegészítő, de azt nem próbáltam ki, nekem jó így hogy átküldöm a telefonról.
Mivel a tv nem okos, így a Box látja el ezt a feladatot, plusz a Kodi-t és a HBO Go-t használom rajta. -
azbest
félisten
Lényegében ugyanaz a chipset van az újabb hasonló készülékekben is. Az újabb változat sem feltétlen erősebb, mert a hőtermelés miatt vissza kell fogni a teljesítményt a stick és dongle kialakításúaknál. Vagy esetleg a 3d gyorsítás kicsit erősebb az újabb chipsetnél, hogy néhány újabb játék is fusson, de médiajátszónak ez kb mindegy. Szoftverből pedig megkapták az újabbat.
#Bozek:
jaja, ráadásul a 4k képes mi sticket még nem is kapni, de valószínűleg az is olyan, mint a chromecast néven futó google dongle. -
Steve1207
veterán
Ez a china változat, ugyanaz hardverben, mint az S, csak kínai egyedi rendszer fut rajta, valamint fehér színben is elérhető. Ha ilyet rendelsz külföldről akkor kb kuka kategória, nem lehet rajta semmit se használni.
Ja most esett le, miért lepődtél meg. Az S-et nevezik 4-nek is, mivel a Mi Box 3 után jött, azért nézted be. Valamint van 4K nevezetű is Indiában. Kb ugyanaz mindegyik csak más régióba szánták.
[ Szerkesztve ]
.
-
azbest
félisten
a modelszámra érdemes figyelni, nekünk az androidtv rendszerűek jók:
mdz-16-ab: nemzetközi mibox3
mdz-22-ab: nemzetjközi miboxS
mdz-24-aa: mi stick fhdA menüikben lehet máshogy nevezik magukat, volt hogy verzióváltáskor is más lett a menüben a nevül. De sokszor van kínai változatból ugyanolyan nevű, de azoknak más a modelszáma. Kínai változatot azért nem érdemes venni, mert hiányoznak róla a google szolgáltatások és kínai szolgáltatások vannak integrálva. Szét kéne hackelni, hogy bármire jó legyen. Hackeléshez viszont van sok más fajta amlogic box, amik talán még jobban is hackelhetők (tenyeres talpas tabletes android rendszer vagy csökkentett funkcionalitású, nem hivatalos androidtv, vagy coreElec kodis médiajátszó rendszer).
-
Luissimo
veterán
-
Akelaus
senior tag
Anno pont ezt írtam, hogy az androidos app macerás.
Működésre lehet bírni, de...
Pont a lényeg maradt le a hozzászólásból hogy is működik (egér, légegér, sideload launcher, set orientation).Nálam sajnos nem működik egyik Digi addon sem, pedig már újra raktam mind a kettőt. 🤷♂️
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs