- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
LadaLord #5598 üzenetére
Nekem frissíteni kellett az app-ot, az előző frissítésnél nekem is csinálta, de utána meg is javult a twitch.
(#5597) Misu2002: MindigGo jól ment anno feltelepítve is a box-ra, csak szükséges volt hozzá az egér, mert anélkül nem lehetett irányítani. Kodi-ban lehet még megoldani az ingyenes közszolgálati csatornákat, azokkal sincs baj.
De kérdésedre: chromecastolva simán kitolja szépen a képet és a hangot is telóról a box-ra.Szerintem amúgy alkalmi tv-re megteszi, de nem sok olyan műsor van, amit érdemes.
Ha tv-d van akkor célszerűbb szerintem egy kis antenna és befogsz vele minden ingyenes csatornát (tv2 és rtl klub-ot is sugározzák úgy, app-ban pedig nem elérhető). Sőt szoktak ingyenessé is tenni néha csatornákat pár hétre, főleg sorozat és filmnézősöket. Én pl meccseket meg formula 1-et nézek csak az M4-en, arra jobban megteszi és net se kell hozzá.Ha csak monitorod akkor meg hamarabb megvan a mindigtv vagy a mediaklikk weboldaláról megnyitva, mert ott is streamelik ugye és nem kell hozzá külön kütyü se. Vagy egy havi 1500 ft-os HBO Go előfizu, ami árához képest nyújt tartalmat is. De ezek csak opciók, csak tv adás miatt az utolsó dolog lenne számomra a box.
-
vasii
senior tag
válasz
LadaLord #5384 üzenetére
Nalam semmi gond a Netflix-szel, sot jobb a minoseg mint az HBO GOnal, mivel ott a legtobb tartalom csak 720P. Nem lehet, hogy a neteddel van gond? Mert ha gyenge a savszel, akkor visszavesz a minosegbol. Nekem az elejen amikor 2.4GHzen votl a router, minden tartalom gatya volt, amint atallitottam 5GHzre, azonnal tűéles lett minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged