- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Én tavaly december elején vettem és már akkor sem volt sem magyar régió a Box S-en, amin meg is lepődtem. S Gboard gyári verziójéban egyáltalán nem volt magyar, frissítve sincs csak az abc amin vannak magyar karakterek. Azóta vettem vezeték nélküli billentyűzetet touchpaddal. Eleinte gond volt vele mert az US English nyelv amin kommunikált a box-szal, de az External Keyboard Helper segítségével magyarul is lehet mostmár karaktert bevinni. Alapból nincs billentyűzet, hanem a Google hangbevitele van meg a külső billentyűzet. Sajnos nem lehet egyszerre a virtuális és a fizikai billentyűzetet egyszerre használni.
-
A Zéé
addikt
Szia!
Youtube, NFL game pass megy rajta nekem. Youtube-al nem találtam hibát, de az utóbbi néha döcög indulásnál. Hálózatról lejátszásnál nem bírtam rájönni, hogy a hálózatom, vagy a Stick a gyenge pont, de 1080p már nem megy neki, próbáltam Kodi-val és VLC-vel is. Én a Stick-re gyanakszom, mert minden más szépen megy fHD-ban.
Illetve az enyém eléggé melegedett, ha direktbe a TV-be volt dugva, akkor egy idő után nagyon elkezdett laggolni. Ha van normálisan hely lerakni, én lehet hogy inkább a Box-ot venném. -
garkeol
csendes tag
Minden letöltve és beállítva a leírtak szerint.
De hogyan tudom elindítani az IPTV Simple Client addont?
Kodi fórumban azt írták, hogy a Főmenű / Tv menü alatt meg kell jelennie. Aeon Nox Silvo skint használok, de nem jelent meg. Sőt, betallóznom sem sikerült.
Hogyan tudtad elindítani az addont? -
roti86
őstag
4K 60hz-en nálam az HBOGo használatakor az tűnt fel, hogy a filmben nem olyan folyamatos a mozgás, meg-megdöccent a kép, utána meg begyorsult, mint a soap opera effect, gyári HDMI kábellel, nálam is az új S van. A felbontást átállítottam 4K50hz-re és a probléma megszűnt. Nem tudom, lehet tv függő is a dolog, Samsung UE50MU6102 a tv típusa.
-
-
DarkByte
addikt
SMB-nél amúgy az a trükk hogy a Kodi nem képes csatlakozni a 128-bit-es titkosítást használó Windows-os gépekhez (ez az alap Windows 10-ben). A Network and Sharing Center-ben az Advanced Sharing settings alatt kell átkapcsolni a régeibb 40/56 bit-esre.
Ha még így se jó, akkor a Turn Windows features on or off alatt fel kell tenni az SMB 1.0/CIFS Server-t is. Viszont ez tényleg visszakapcsol egy elég régi alapvetően könnyen támadható protokollt, szóval csak óvatosan, megfelelően körbe bástyázva.
-
azbest
félisten
A kínából rendelős írások sokszor tényleg reklámként mennek és lehet saját tapasztalata sincs vele az íróknak. Ezért jó, ha már széleskörben használt valami és nem vakon kell beleesni.
Nagyon nem mindegy, hogy ki éppen mikor kezdi használni. Meg persze az sem mindegy mire és mivel. Bizonyos rendszer verziók bizonyos tévékkel, bluetooth eszközökkel, vagy akár mellette aktív bt eszközök miatt hajlamos volt problémázni.
Fő verzióváltáskor minidg balf@szkodik a xiaomi fejlesztőcsapata. Az S pedig egy fő verzióváltással jött ki
Szóval vannak időszakok, amikor lehet tényleg több a bug. De persze a leírásban volt, ami részben legalább felhaszánlói tudatlanság
(smb megosztás - de tudja, csak windows alól kiírtották a régi protokolt a biztonsági hibái miatt. A leírtak alapján lehet kicsit ergya a wifije is alapból, bug nélkül is, ha lassan tölt le dolgokat frissen is.)Ugye most elvileg várható xiaomi stick formátumú androidtv eszköz is. Hát ott is kicsit óvatosan állnék az első fél évben hozzá. A google féle androidtv dongle is jön ki, ami lehet még hardverben is kábé ugyanaz (a xiaomi és a google fejlesztői készülékek is mind hasonló amlogic chipsetre épültek). És talán árban is jók lesznek. A google adt-3 fejlesztői eszköz például 79 dolcsiért vásárolható is lenne, de mivel fejlesztői eszköz, ezért nincs netflix certje, szóval nem hétköznapi használatra van. De árban kb ezen a szinten saccolom a normál kereskedelmi változatot is. Talán a google egy fokkal jobban össze tudja kalapálni a rendszert az amlogictól kapott bugos kernelből, mint a kevésbé rutinos xiaomi fejlesztők.
(#5422) EmThor
simán így érezheti az egyszeri felhasználó. Aki követi a topicot, az emlékezhet rá, hogy itt is egyszer fenn, egyszer lenn a helyzet. Attól függően, hogy éppen egy jól sikerült rendszer verzió fut a dobozokon vagy egy kevésbé szerencsés. -
<Adamsky>
nagyúr
"Ezen gyárilag a 9-es droid volt (Prime gomb van a távirányítón illetve a mikrofon sem mikrofon alakú hanem 4 színes köröcske) és ... "
Akkor ez már az "új" verzió. Egyik szemem sír, másik nevet. Sír, mert én reménykedtem vm. jobb / combosabb cuccban, nevet, mert ha ezt most kiadták, akkor talán nem holnap lesz vége a support-nak.
Egyébként van régi box-od is. Ha, igen össze tudnád picit jobban hasonlítani? Hátha van még valami különbség a távirányítón kívül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest