- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
garkeol #5936 üzenetére
Egyébként a döccenés hogyan jelenetkezik, mit jelent?
Nem oldalazó kameramozgás vagy scrollozó szövegnél van? Mindig ugyanott van ugyanabban a filmben vagy random? Ha ugyanott, akkor melyik filmben?Nem használsz bt fülest esetleg úgy, hogy 2.4-es wifire van kapcsolódva a box? Az ronthatja az átvitelt. Bt füles mellé 5GHz wifi ajánlott ezért.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
garkeol #5933 üzenetére
"Valakinek ötlet. hogy pillanatokra, de miért biceg a Netflix?"
Nálam most fel van függesztve a Netflix-es előfizetés, szóval sajna nem tudom ellenőrizni...
KODI-d van? Esetleg ott próbáld még ki, ha tudod. B-terv a Netflix-es topic. Nem hiszem, hogy a box miatt lenne. Vagy az apk-ban szúrtak el valamit, vagy a szolgáltatással lehet gond. Esetleg nézz egy speedtest-et, hátha a neteddel v. a box hálózati sebességével van gond.(#5932) Årpi
"Én már valami újabb változatot kaphattam, mert "Prime Video" gomb van a Netflix mellett."
Jaja, egy ideje már a facelift-es van (csak). -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
garkeol #5833 üzenetére
Olyan menüpontot keress, "TV Channels", és azt tedd ki a menübe (ne az add-on-t).
(#5832) anathemaopet
Ha, "biztonságosan eltávolítva", akkor az már nincs fel-mount-olva. Húzd ki, majd dugd rá újra (esetleg reboot). Közvetlenül van a készülékre kötve vagy hub-on keresztül? -
urgoz
aktív tag
válasz
garkeol #5801 üzenetére
Celeburdi a netboard fórumon publikált egy MyTvProSrv nevű alkalmazást, amellyel megoldható a MyTv Telenor, Digi Online, Mindigo TV linkek feloldása. Ezen kívül megy vele az M3 online adása és az Euronews is. A pc-s progival lehet hozzá m3u-kat generálni.
http://www.netboard.hu/viewref.php?post=17639723Sajnos közben a digis csatornák azonosítói megváltoztak, illetve bővült is a kínálat, és az új csatornákat nem generálja le, de könnyen át lehet írni és kipótolni az m3u-ban ez alapján:
http://www.netboard.hu/viewref.php?post=17643600Az androidos alkalmazás sajnos nem android tv-re lett írva, így a beállításhoz kell egy egér, illetve csak olyan launcher-ből indítható, ami látja a sideload-olt appokat (pl. Sideload Launcher).
Miután elvégezted a beállításokat, Server Autostart pipa, Server Stop/start bekapcs, utána back gombbal kilépsz (a progi fut tovább a háttérben a következő restartig).
A generált m3u fájlok szinte bármilyen iptv lejátszóval, pl. kodis iptv simple pluginnal is használhatóak.
-
captainnemo
aktív tag
válasz
garkeol #5811 üzenetére
Szia, igen úgy ahogyan írod, ha bekapcsolom bekapcsolja, ha kikapcsolom kikapcsolja. Azaz ha a hdmi-n érzékeli a tv-t akkor bekapcsolja, ha nem akkor ki. Igaz nekem közbe van iktatva egy AV erősítő, ami úgymond bemenet választó is ebben a tekintetben, de az szerintem nem számít. Viszont ez csak stand by, mintha a távról kapcsolnád ki.
-
Luissimo
veterán
válasz
garkeol #5810 üzenetére
Lègegèrrel teljesen korrektul mukodik a Horizon go es nem kalimpalas, az olyan mintha taviranyitot hasznalnal, probald ki vele.
Vagy lehet venni vezeteknelkuli, bluetutis mini vagy normal billentyuzetet az asztalra, amin van tapipad es van gorgeto gomb is, sot vilagit is ami egy nagyon hasznos tudomany estenkent, azzal teljes a komforterzet.
Tv go , digionkine, mytv is hasznalhato, plusz a streamingcsatornàk plusz a kodi es el lehet felejteni a tv elofizetest, csak stabil net kell. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
garkeol #5801 üzenetére
Szerintem te valami olyasmit szeretnél, mint ami - szerintem csak - egy PVR IPTV Simple Client-el oldható meg. Sajna ehhez kellene egy olyan szolgáltató, akitől beszerezhető a megfelelő m3u. Egyébként az onlinestream-ről is leszedhető az ott fennlévő adók URL-je, amiből már lehet m3u-t csinálni, de azt tapasztaltam, hogy vannak adók, amiknek változik az elérése, szóval ez így nem - annyira - játszik. All-in-all, tuti, kényelmes megoldásról nem tudok.
-
Syd69
aktív tag
válasz
garkeol #5801 üzenetére
Letöltöd a box-ra a "Horizon Go" alkalmazást - egyéb forrásból (aptoid, apkmirror stb...), mert a play áruházban nincsen. Telepíted - van hozzá egy "set rotation" progi, mert 90 fokkal elforgatva jelenik meg.Elindítod, bejelentkezel (felhasználónév - jelszó). Figyelj arra, hogy a távirányítóval nem vagy alig megy, használj egy vezetéknélküli vagy légegeret. KB ennyi
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
garkeol #5672 üzenetére
"Viszont a bekapcsolt videóhoz képfrissítés meghozta a győzelmet."
Kicsit meg vagyok kavarodva. Ez most hol is történt? A Kodi-ban, vagy a box setup-jában valahol?" ... aminek még örültem, hogy a 24Hz-s filmeknél az OSD lejátszóban külön be tudtam állítani a képernyő kalibrálását. Így már a 24Hz-s filmeknél sem lóg ki az OSD alsó sávja ... "
Hmm... hogy függ össze a felírat a frissítéssel? És, mi az az "OSD lejátszó"?"A "Mindig" beállítással... " - ez gondolom a Kodi-ban van, ott ahol mutattam.
-
azbest
félisten
válasz
garkeol #5669 üzenetére
csak tippelek, de lehet más képfrissítéshez külön tárolja a beállításokat a tévé és alapból általában van ilyen képbe bele zoomolás, régi buta analóg tévés időkből, aminek nincs értelme digitálisan, mégis minden tévé csinálja. És tévé típustól függően más más néven nevezik azt, amikor eredeti méretben, változtatás nélkül mutatja a tévé a képet.
-
azbest
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest