Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
válasz
spetya72 #7571 üzenetére
optikai dugót és fém jack kábelt nem fog szudni összekombinálni. Egyrészt a fém spdif kábel nem ilyen. Másrészt nem lesz a fényből csak úgy áram.
Ha optikai bemenet van az erősítőn, akkor valószínűleg optikai kábel az egyszerűbb. De lehet, hogy mégsem optikait akarsz ilyen áron [link] Ezeknél az egyik végén van rádugható mini-toslink adapter is, ami a jack alakú optikai dugó. A rövid kábelek nem ilyen drágák.Lehet mégis a rézkábel + optikai-elektromos átalakító olcsóbbra jön ki. Uh de mocskosul drágák ezeknél a hosszabb rca kábelek is [link]Szerintem nem a conradtól akarsz vásárolni
De a kábelek így néznek ki.
Más netes találat:
például pcx-nél 10 méteres toslink kábel 3190 [link] + az egyik végére egy mini-ről normál toslinkre adapter 249 ft [link] <- ezzel tudod a miboxba bedugni. Az erősítődön meg gondolom a rendes toslink aljzat van, ami a kábel végén is van a linken. A coaxiál az fém kábeles, ahhoz külön elektronikai átalakító kéne még. Az üvegszálat csak megfelelő ívben lehet hajlítani, ne próbáld 2 centis derégszögbe hajtani, mert eltörik és vége.Kicsiben így néz ki, egyik vége jack alakú, a másik normál. A végén porvédő bumszli van, azt persze bedugás előtt le kell venni.
-
csuzso72
tag
válasz
spetya72 #4500 üzenetére
Én a helyi hálózaton használok egy Synology DS212J-t, amiket Több boxról (köztük egy MIBoxS-sel érem el). Szerintem most sambán keresztül. Hogy megtalálja a NAS-t és megjegyezze a bejelentkezési adatokat volt problémás, de ha jól emlékszem a fájlkezelőben IP cím megadásával kerestettem meg a NAS-t, ahol így sikerült elmentetni a bejelentkezési adatokat, majd hozzá adtam a NAS-on létrehozott megosztott mappákat és akkor már megjegyezte azokat is (szerintem a vidóknál a fájlkezelőjében). Most a pontos menetre nem emlékszem és meg sem tudom jelen pillanatban nézni, de ha lesz időm, ránézek és, ha addig nem oldódik meg, keress. Meg lehet oldani. A médiatárral szenvedtem még, mert mindenképpen külön kell szedni a tartalmakat külön mappákba. A frissen letöltötteket, amíg nem másolom szét a videóknál, az ottani fájlkezelővel nyitom meg (előzőleg itt adtam meg a mappák fájltipusát, a letöltés mappához pedig nem rendeltem fájltipust, csak elmentettem). Tehát nekem a fájltipus mappák kialakítása megosztás engedélyezésével a NAS_on, majd a kodiban a fájlútvonakak hozzárendelése oldotta meg.
-
-
azbest
félisten
válasz
spetya72 #3523 üzenetére
az m3.hu oldalának alján ez szerepel:
"Az M3 csatorna hamarosan elérhető lesz alkalmazás formájában is android, iOS és okostelevízió készülékekre!"
Szóval, ezek szerint hamarosan hivatalos megoldás is lehet rá. A kérdés csak az, hogy android alatt az androidtv-t is értik-e vagy okostévé alatt az androidtv-t is értik-e. De majd kiderül.
Ernesto78
ha a netflix tévés app megy, akkor valsz a prime tévés app is menni fog. Csak általában nem engedik váltogatni oda-vissza a rendszert tévén, ezért gondoltam valami barkács megoldásra. -
donjohnson
addikt
válasz
spetya72 #3523 üzenetére
telepítsd a puffin android tv browser-t a play-ből a miboxon.
azon keresztül nyisd meg az url-t. -
gyugyo79
addikt
válasz
spetya72 #3415 üzenetére
Mobilról átküldöd caston a boxnak (a mobil kliensbe kiválasztható a box ha egy hálózaton vannak) ha már átküldted amiket lejátsszon a mobil kikapcsolható ..
Kodi vagy más szinaptikusabb alkalmazás és smb/nfs -n felcsatolod a mappát ahol a zenéket tartod.
Esetleg DLNA.Ha van PLEX a Synologydon akkor az is van mint lehetőség.
Elforgattathatod az alkalmazást van erre is app de még utána sem tudom milyen távirányítóval használni.
Én a Kodi (fork) és PLEX -et használtam/lom pld. de nem vagyok egy nagy zene hallgató ezért nem sűrűn ...
-
azbest
félisten
válasz
spetya72 #3390 üzenetére
ha azt hiszed viccelek, tényleg
Ha van lan, akkor a wifi helyett azt használja. Legalábbis tudtommal egy így megy androdtv rendszeren. Ha meg azt szeretnéd, hogy biztostuti meg se próbáljon semmilyen körülmények közt wifire kapcsolódni, akkor eltávolítod a wifi részen a listáról az ismert ap-t.Annyi, hogy emlékeim szerint a lan-ba a lan kábelt is be kell dugni, hogy megjelenjen és átváltson. Szóval kell legyen tényleg hálózati kapcsolat, nem csak a dongle magában. Az ikon is átvált.
Ja és adb debug mód ne legyen bekapcsolva (alapból nincs), mert ha be van, akkor nem látja az usb eszközöket.
(#3391) donjohnson
megelőztél, lassan gépelek -
-
gyugyo79
addikt
válasz
spetya72 #2365 üzenetére
pld.: Kodi vagy valamelyik forkja én pld.: MrMC -t használok most mint Kodi de az fizetős.
De igazából bármilyen lejátszó jó ami kezel nfs/smb stb. kapcsolatot. De ha van a NAS- saját lejátszójának pld. telefonra cast-tot tudó kliense akkor azzal is rá lehet küldeni (pld.:Synologyé ilyen) -
azbest
félisten
válasz
spetya72 #1629 üzenetére
A normál youtube szépen megy, akár 4k-ban is. Ha csak 720p, annak ezek közül lehet valami az oka:
- a kijelződ is csak 720p, ezért nem választ sokkal nagyobbat, mert úgysem látod
- valamikor elállítottad manuálisra a youtube beállításainál (lejátszás közben ok gombra előjön a pozíció és pár gomb, bal szélen a továbbiak alatt van olyan rész, aminél a felbontást állíthatod-
- a neted sebessége miatt marad kisebb felbontáson, esetleg a wifid túl lassú és azért.A chrome kitölti a képet, nem vágja le. Hacsak nem arra gondolsz, hogy mobil nézetet mutat, amit asztali nézetre állítva vagy figyelembe vesz a weblap vagy sem. Ha mindennek le van vágva a széle körben, akkor a tévén kellene kikapcsolni az overscant. Ezt sokszor a pc mód vagy game mód esetleg más beállítás segítéségével lehet a tévén. Olvasd el a használati útmutatóját.
Csakis kizárólat mibox3-ból van international (mdz-16-ab), minden más változat kínai rendszerű. A kínai mibox4 hardverileg majdnem azonos a kínai mibox3-mal, csak újabb szoftvert tettek rá meg lehet más távirányítót kapott. A chipset s905L az újabban, 2GB ram, 8GB flash.
-
gyugyo79
addikt
válasz
spetya72 #1343 üzenetére
Megnéztem és nálam nem csinálja, pedig próbáltam 23.976 -os filmet 50 és 24 Hz -en is. Mx -el meg a saját lejátszójával is. Mág 50 Hz -en sincs 3-4 mp ként ric.HW -esen játssza le a az MX neked?
Azért próbáld ki, hogy a film fps -éhez állítod a kijelző beállításokat. Már ha a kijelző is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest