- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargab
tag
Köszönnöm, utána nézek. első körben inkább az 5GHz-es sáv felé hajlok, elméletileg nem túl sűrű a környék ilyen szempontból, de még mindig ott van a usb/utp átalakító B-tervnek.
@azbest - Főleg saját felvételek (videósként dolgozom és szeretem nagy tv-n ellenőrizni a kész munkát mielőtt elküldöm) az kb 30 megabit. Az egyéb filmek a "tékából" bőven kevesebb.
Köszönöm a segítséget, igy el tudok indulni.
-
azbest
félisten
2.4-es sávon úgy emlékszem, hogy csak 30 megabit körül megy át a mibox egy streames antennájával. Szomszédzavaró dupla széles sávú módban 70 körül - már ha nem zavarják annyira egymást, hogy rosszabb, mint simán.
Az 5GHz-es sávot használva viszont 200 megabit is elérhető. Talán valamivel rosszabb lett ez az android 8 renszerükkel, mint a régi mibox3 6os rendszerével, de akkor is 100 felett kéne legyen. Az 5GHz-nél ha nincs kifejezetten vastag, árnyékoló dolog a router és a box között, akkor nem kéne, hogy probléma legyen.
Nameg a fullhd magában nem jelenti, hogy milyen tömörítésű a film. Lehet 1 megabites stream vagy rip, de 1:1 archivált bluray iso meg talán max 60 megabit körülre jön ki.
-
DarkByte
addikt
Nekem a Mi Box 3-mon sajnos elég gyengén ment a Steam Link és a Moonlight is. A stat display szerint konstant 4% frame loss, és az audio is szaggatott. Teljesen mindegy hogy 4K/1080p, 60/50Hz és 8/10bit kimenetek módok bármilyen kombinációjára raktam, vagy hogy a kliensben milyen stream-elési opciókat állítottam be. Próbáltam 5GHz WiFi-vel és Ethernet-el is (USB-Ethernet adapterrel), ugyanaz sajnos.
Steam Controller-el Bluetooth-ön összelinkelni is egy kisebb fájdalom, USB port-jába dugva a vevőt sem működik jól.A Samsung TV-m Tizen OS-es Steam Link app-jával ugyanezzel a forrás géppel (lásd adatlapom) tökéletes, ráadásul a Steam Controller vevőjét a TV USB portjába dugva elsőre ment. Egyedül annyi volt a kitétel, hogy a TV Ethernet kábellel legyen a hálózatra kötve, mivel csak 2.4G-s WiFi van a TV-ben és azzal használhatatlan volt.
Én nagyon nem tanácsolnám hogy game stream-elésre vegyél ilyen box-ot. Amint lehetőségem lesz és értelmes áron találok, személy szerint cserélni akarom Shield TV-re. Egyéb dolgokra elmegy, de alapvetően minden app-ban jelen van hogy van valamennyi stutter jelenség, ha nagyon figyelek.
Az is nevettséges szerintem hogy HDR képesnek van hirdetve a kütyü, de az Android TV-s YouTube app alatta képtelen 10bit-es módban videót dekódolni. Pedig ez lenne az egyik leg alapabb dolog egy Google OS-es hardveren. Hack-elt YT app van rá ami tudja, de megint csak a smart TV YouTube app-jával ez elsőre és szaggatás mentesen megy 4k60 10bit-el. Kodi alatt szépen megy a HDR, csak akkor meg ugye minek az Android TV rész. Arra egy Raspberry Pi 3-mat is vehettem volna, Kodi van arra is, ahogyan a Valve által kiadott Steam klienst is megoldották már hogy fusson rajta, teljesen tökéletesen.
Igazából elhasználgatom így is a box-ot filmezni és sorozatozni, de többet nem kell tőle várni.
-
gyugyo79
addikt
A Steam volt akinek nem volt jó. Én amikor néztem nekem pld. jó volt de másoknak meg amikor nézték nem.
Ezért biztosra ne vedd. MiBoxal én nem is tudom már tesztelni, de lehet majd ír más is, hogy most milyen.Shielden most is jó a SteamLink app. Meg igazából a Steamhez hozzá lehet adni nem Steames játékot vagy akár alkalmazást is és a képet + vezérlést átadja ugyan úgy azokhoz. De ha nem BP módba van a Steam (beállítható, hogy nem váltson át) akkor a Windows is használható bármire a Linken át csak akkor bill+egér is kell a boxba és akkor meg már a Steamhez nem hozzáadott bármi indítható használható ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Epson nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest