- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
-
Aachos
újonc
Sajnos en is ezt tapasztaltam, az osszes media lejatszo szoftvernel ugyanez volt (en a Nova playert hasznalom, de probaltam vlc, kodi, mx player, es ami elerheto volt). Viszont a Netflix es HBO GO nem produkalta ugyanezt. Mivel nem hittem hogy egyhamar kijavitjak, a sorozatok meg csak jonnek es jonnek, inkabb elore menekultem, es vettem egy Nvidia Shield TV-t. A Miboxot pedig majd a gyerekeknel felhasznalom ha egyszer lejavitjak a hibakat. Amibol azert van tucatnyi.
Azert sajnalom a dolgot, mert tokre meg voltam elegedve vele, erre mostanra gyakorlatilag hasznalhatatlanna valt. Fagyogat, allandoan ujra kell inditani, szar a video lejatszas, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged