- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
kriszrap #4911 üzenetére
ha filmet akarsz nézni castolva, akkor a VLC, vagy a Videostream program, ha feliratos filmet akarsz átvinni a laptopról castolva, akkor a Soda player használható.
A Chrome böngészőt is át tudod küldeni és a windows asztalt is áttudod küldeni.A lényeg, hogy azonos WiFin legyen a két kütyü
-
Steve1207
veterán
válasz
kriszrap #4795 üzenetére
Állítsd be, hogy ne kapcsoljon ki soha és nincs gond. Amúgy ezeknek az irányítóknak a bekapcs gombját lehet programozni IR-rel, ha jól emlékszem a kék zöld piros sárga gombokat szintén egyes irányítókon (bár csak párnál volt ilyen lehetőség). Én úgy terveztem, hogy azokra belövöm a tévét, alap funkciók működnek, a hdmi-k között váltva pedig egyből ott a box. Így egy irányító lefedi az egészet és kész.
De maga a ki-be kapcsolást szerintem bármelyiket veszed nem lehet megoldani normálisan, főleg, hogy a box csak alvóba megy ilyenkor, ami jobban belassítja rá pár órára, mintha hónapokig menne a box kikapcs nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Autós topik
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest