- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealZuperman
tag
Jött frissítés, hivatalos verzió. Kernel: április 10., biztonsági frissítés: március 5.
-
RealZuperman
tag
válasz
RealZuperman #5057 üzenetére
Erre valaki tud segítséget?
-
RealZuperman
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Xiaomi Redmi Airdots BT fülest párosítottam a box-szal. Hol lehet beállítani, hogy a hang és a kép szinkronban legyen? Van nagyjából 1mp késés a hangnál. 8-as Android esetén be lehetett állítani késleltetést, a 9-nél nem találom. -
RealZuperman
tag
válasz
RealZuperman #4986 üzenetére
Alvód mód kikapcsolva, várom az eredményt...
-
RealZuperman
tag
Sziasztok! A kérdésem az alábbi lenne:
A boxot kibontás után beállítottam. Nagyon szaggatott a kép. A frissítés nagyon szépen helyre tette, nincs akadás. Azonban most más furcsaságot művel: 24- 26 óránként lefagy indítás után és újraindul. Ha Netflixet szeretnék nézni, van amikor elindul, de sokszor hosszas várakozás után újraindul.
A legfrissebb rendszer van rajta- elvileg.Közbe találtam egy másik fórumban, hogy az alvás után akadozik az eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest