- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
bupemko #8261 üzenetére
Közben a béta csoportban írták, hogy tán visszavonták a frissítést, mert sok készüléknél okozott problémát.
"there are a lot of people around the globe reporting their device getting bricked with this update. with not even recovery mode accessible."
Tán a patchwall appot tartalmazta még pluszban az update. A kínai felület, amivel kínai szolgáltatók dolgait lehet használni. -
Imi1981
veterán
válasz
bupemko #7261 üzenetére
Én látom itt plexben is de talán picit jobb mint emby-ben. Nagyobb tévén biztosan még feltűnőbb /idegesítőbb mint az én 121 cm átlós tévémen de azért már ezen is zavaró. Nem nézhetetlen mer például feleségem észre sem veszi 😄 . Mondjuk ennek örülök mert nem kell magyarázzam neki, hogyha a kodit használja akkor a másik tv boxot használja ha pedig netflix vagy hbo go akkor a mi boxot. Neki jó minden mi boxon 🙂 .
-
artifexor
csendes tag
válasz
bupemko #7255 üzenetére
Hubzsi által írt probléma nálam is játszik nem olyan régóta, MiBox 3 gépem van. Ha rosszul ébred, akkor például mplayer, youtube nincs hang, nem indul a videó, újraindítás után működik egy ideig. Amit írtál kipróbálom, remélem segít, de kezd a MiBox elszomorítóbb lenni minden egyes frissítéssel. Van amikor az segít, hogy bekapcsolom például a CEC-et, valamikor meg pont ront rajta, ha be van kapcsolva.
-
válasz
bupemko #6837 üzenetére
Nem segített.
A vicc, hogy a Play működik, a Puffin böngésző is, simán böngészek, de a két legfontosabb app, amit használnék (YouTube, MyTV) nem megy, csak újraindítás után.
És netet kapnak, mert keresni, csatornát váltani lehet, ha beletekerek egy videóba, csatornát váltok, az állókép megváltozik. -
ANDROID???
addikt
válasz
bupemko #6683 üzenetére
Hogyan sikerült összecsatlakoztatni egyszerre kettő (vagy négy) Xbox one (BT) controllerrel?
Utána a használat közben mire kell figyelni?
Egy 1708 -ast sikerült csatlakoztatni, a második csatlakoztatásakor csak tölt a párosítás felirattal.
Emellett az az egy csatlakoztatott controllernek síkban kell lennie a Mi boxal, alatta felette nem működik, vagy csak részlegesen, ez normális? -
-
KD6-3.7
őstag
válasz
bupemko #6813 üzenetére
Pfu én csináltam már!
Két emberes volt a dolog, mert a boxot árantalanítani kell, tehát kihúzod. Aztán a távirányítóból kifeszed az egyik elemet aztán mikor bedugod vagy bedugja valaki a hálózatba a boxot, akkor közben te is benyomod az elemet a helyére és közben kb 15-20cm-re tartod a távirányítót a boxtol és egyszerre nyomod az OK és a Back gombot amíg be nem jön a recovery menü. Onnan már az androidról ismert látvány fogad. Nekem csak így sikerült. -
válasz
bupemko #6685 üzenetére
Köszönöm!
Próbálom belakni a Boxot, de sorozatosan jönnek elő a problémák:
1. A CEC (LG Simplink) nem megy vele. Más eszközöket meglát a tévé, a Boxot nem.
2. A Kodi gyakran kép nélkül játssza le a filemeket, és induláskor rendszeresek az 5-10 másodpercek képfagyások, amikor a hang megy, a kép merev.
3. Az egész felület + távirányító rettenetesen logikátlannak tűnik. Pl. ha megnyomom Kodiban filmnézés közben a O-t (elvben pause9, akkor miért dob ki a Kodiból? Lehet erre valami skint tenni?
4. A telefonok látják, a wondowsos PC-k viszont nem látják a Chromecast-funkciót. A hagyományos Chromecastot igen.
5. A VLC, ha a hálózaton böngészek, mondjuk a NAS-ban, SMB-n, miért dob ki azzal, hogy az adott helyen nincs médiatartalom?
Tudnátok ajánlani valami használható fájlböngészőt és lejátszót?
Egyébként Etherneten kapcsolódom a hálózathoz.
Köszönettel: MaCS
-
válasz
bupemko #6683 üzenetére
Steve, bupenko, nagyon köszönöm!
Még egy kérdés (sok további előtt): megvan a box, lement egy szoftverfrissítés -- és most egy nagyon hiányos listából kéne kiválasztanom egy országot a területi szolgáltatások végett.
Magyarország nincs (amint sok komolyabb ország sem). Mit érdemes itt választani?
Köszönettel: MaCS
-
Melack
veterán
válasz
bupemko #6384 üzenetére
Van BT-s vezérlő, a Tanixhoz is az volt, de azon meg a Telekom nem ment. Nah most itt egyik se, és ezen durrant el az agyam. De én vonaton, a gép és feleségem meg tőlem cca 150 km-re, így azért nehéz a trounleshooting. De köszönöm, megnézem majd hétfőn ezeket az opciókat.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bupemko #5521 üzenetére
TC-vel - meg úgy általában semmivel - nincs gondom PC-n: FF alatt Nano Adblocker (hunfilter) + Nano Defender
Csiribá egyébként megírta nekem privátban (remélem nem kapok érte, hogy most itt megosztom
), hogy ő a AdGuard DNS-t használja ("katt" a "HOW TO SETUP?"-ra, majd a kívánt rendszer kiválasztása). Nekem még sajnos nem állt módomban tesztelni, így akinek van egy kis szabadideje, annak üzenem, hogy hajrá!
Egyébként csiribá állítása szerint 99%-ban reklámmentessé teszi a használatot. Egyedül a YT-s videók végén (Ott szokott lenni? Nem is tudtam) nem mindig csípi le a reklámot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged