- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Ha aktív a lejátszás a boxon miért menne alvóba? Más alkalmazásnál se teszi, sorozatoknál meg általában mindig folytatja a következő résszel a legtöbb streaminges app. Kijelzőt is lehúzhatod, akkor is folytatni fogja mindegyik box ilyenkor.
(#8815) scabi78: ugyan nincs stick-em, meg nem tudom mennyire melegszik, akár üresjáratban, de nekem S-nél meg más boxnál is az első, hogy a képernyővédőket, készenléteket kikapcsolom és fejlesztőiben benyomom, hogy sose kapcsoljon ki. Lassulás nélkül ment az S is így legtovább 20-30 napot és olyan sebességgel üzemelt, mint újraindítás után. Stick-nél a melegedés miatt nem tudom menyire egészséges úgy hagyni, de ha pl egy launcheren elvan langyoskán, akkor bőven tehetsz egy próbát ezzel is.
Alvó meg ilyen hülyeségek után a legtöbb belassul, max pár alkalmazásig tartják feléledés után a sebességet, aztán kb kötelező az újraindítás. Engem S-nél is zavart végig, pedig az erősebb hardver. -
<Adamsky>
nagyúr
"Fenomenális lenne, ha túlmelegedne ..." - láttunk már karón varjút. Tényleg nem ártana check-olni.
" ... ugye mindig kikapcsol magától a kis kütyü ... "
A fejlesztői - vagy developer options - alatt van valami olyasmi, hogy sose kapcsoljon ki a box. Az sokaknak segített (nekem nem volt rá szükségem).
Egyébként pedig hagyd a fenébe a box ki-be kapcsolását. Semmi értelme nincs (nem fogyaszt jelentősen kevesebbet), mert igazából ilyen standby féleségben van. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest