- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
-
-
Luissimo
veterán
nagyon jó
-
vampire17
addikt
Nekem ilyen van, teljesen jol bevalt.
-
Luissimo
veterán
A légegér használata nem mindenre megoldás ezen a kütyün.
Ügyesen, kombinálva kell alkalmaznod a légegér és a normál távirányító funkciokat, ki kell tapasztalnod mikor melyiket.
Lehet, hogy a te légegeredet félre kell tenni egy másik boxhoz és beszerezni most egy 10 dolláros G10-est, már teljesen rááll a kezem és tökéletesen pótolja az eredti távot is és a néha szükséges légegér funkciot (TV GO, Horizon GO, sok egyéb alkalmazás viszont csak ezzel működik, de az azokban történő kereső funkcio az eredeti billentyűzettel , ahhoz akkor ki kell kapcsolni a légegér kurzort, amig beirod. Trükkös
Én ezt használom, nekem teljesen jól megy rajta: [link] javaslom ez bevált.
-légegérrel nem lehet karaktereket bevinni a virtuális billentyűzetről (az eredetiről). Csakis akkor ha arra az időre kikapcsolod a légegér funkciót és simán a nyilakkal navigálsz a betűk között és enterrel választasz, még a keresés gombot is csak azzal fogadja el.
Vagy eltünteted az eredeti billentyűzetet és felteszel egy Anysoft keyboard-ot, vagy amit te szeretsz.
próbáld meg megnézni ezt a videot, (null Keyboard 7:47-től ) de van még sok, hasonló, ami ilyesmikkel foglalkozik, hogy komfortosabbá tegyük vele a MiBox-ot.
pl . a sideload launcher is nélkülözhetetlen, amiben megjelennek a nem gyárilag és nem a saját play-ről felrakott alkalmazások, pl, TV GO és onnan lehet inditani...Kell hozzá kis idő, amig kitapasztalod, de rá fogsz jönni biztosan a kütyü határain belüli navigálásra
-
Luissimo
veterán
nincs fenn a nokeyboard véletlenül?
Én nem raktam fel, és amikor be kell írni valamit akkor inkább egy gombnyomással kikapcsolom a légegér részt és marad a normál egér funkcio a G20-on.Vessetek a mokusok elé, de nekem teccik az az eredeti billentyűzet, ami abc-be van rendezve és odanavigálok a betűre a nyilakkal, rányomok és kész.
Ilyenkor a légegérrel nem lehet bevinni egy betűt sem, hiába lenne bekapcsolva.
Beiráskor normál egér, TV GO, Horizon Go. Smart Youtube és Netflix esetében légegér, az ikonok közötti navigálásnál, de ha be kell írni akkor egérfunkcio.
A G20 azért jobb a box eredeti távirányítójánál, mivel mindkét funkciót pótolja.
Sajnos kell hozzá egy plusz USB stick, de azt egy USB hubbal könnyedén lehet ellensúlyozni azon az egyetlen USB porton.
(azért ez vicc kategória, hogy nem tesznek be legalább mégeggy USB, mondjuk 3.0-t és egy SD MIcro slotot.
Bár lehet hogy akkor nem kapnák meg a Netflix licenset, értemén.
Szerencsére ezek a bibik könnyedén kivédhetők és még a belső, viszonylag kicsi tárhely is bővíthető egy állandó USB Pendrive-al.Jóez a kütyü a maga korlátait figyelembevéve, ne nyafogjunk, lehetne sokkal rosszabb...
-
-
Luissimo
veterán
én ilyet használok hozzá, egészen jó, ha megszokod, mivel amikor kikapcsolod rajta a légegeret, ami a Horizon Go és a TV GO miatt nélkülözhetetlen, akkor sima távirányítóként használva kitudja váltani még az eredeti (elég jófajta) Mibox távirányítót is, még a hangkeresés funkcióját is, mivel mikrofonos.
A virtuális billentyűzetet is légegér nélküli módban kell vele használni gépeléskor... -
Steve1207
veterán
Az alkalmazásokat egyik szolgáltatónál se optimalizálják android tv-s rendszerre jelenleg, így az is csoda, ha normálisan lehet működtetni. Nekem pl a Tv Go-nál esélyem sincs a webesre, mert külön alkalmazást kell hozzá telepíteni webes környezetben, a legújabb apk meg el se indul már a box-on
-
<Adamsky>
nagyúr
"Melyik légegeret ajánlanátok a kütyühöz ... " - mik az igények?
Ha, "alap szintű" vezérlés, akkor egy ilyen (nekem a G10-es van) tökéletesen elég lehet.
Én azért most rendeltem egy ilyet is, mert nagyon teleszaladt a tököm a "virtuális gépeléssel". Ezzel pedig remélhetőleg nem csak a gépelés lesz gyorsabb, de a touchpad-nak hála, talán a böngészés is kényelmesebbé válik. -
azbest
félisten
Elég esélytelen. Feljebb beszéltünk iponról, de ott nincs készleten. A budapesti xiaomi.hu nem frissíti a weblapját, nem lehet online rendelni, hogy náluk van-e már S. A 3as sincs ezek szerint készleten, de eustocknál. A xiaomishop pedig kínából rendeli, nem hivatalos bolt, bár azt állítják van raktáron, de ez nem garancia, hogy igaz is.
Mivel nemrég meghalt a chromecast2-őm, így lehet majd beújítok én is egy S-re, amint rendes helyen lehet kapni értelmes áron. Itthon mocskosul túlárazott a chromecast és majdnem annyi, mint egy mibox, ami szinte mindent tud, amit az, amellett, hogy önálló lejátszó. Mondjuk nem tudom hogy fér majd meg két távirányító
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest