- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnDoe_Hun
tag
Szisztok. Próbált már vki 128G pendriveot belső meghajtóvá formázni a kütyüvel? Terás vinyót szó nélkül hadrendbe rakja, a pennél format errort ír. Átalakítja gpt-re meg létre is hoz rajta 2partíciót mégsem lehet használni belsőnek.
-
-
JohnDoe_Hun
tag
A 6-os alapból úgy frissült h az már külsőn volt. Aztán a 8-as nagyon nem jött be így próbálkoztam 2 rendszer visszaállítást és megint ugyan arra a külsőre irányítottam a rendszert. Most már nem annyira bugos mint a sima oreo. A frissítés jót tett neki bár a belsőről még mindig nem tudok külsőre másolni ami egy kicsit idegesít mert így nem lehet lementeni semmit sem ami a rendszer meghajtón van.
-
JohnDoe_Hun
tag
Igen aludt a 6-os nál is csak most az a baj h nagyon alszik. Ezt úgy értem h eddig (6-oson) amikir aludt akkor is látszott a tv hdmi listájában h van ott egy eszköz. Most el megy aludni a tv-n még mindig látom h ott van majd egyszer csak nagyon alszik és amikor visszatér akkor a tv is jelzi.
-
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Az oreo óta el megy aludni a box teljesen amikor nem használom amivel nincs is gond csak h fel is ébred kb. 10percenként és a tv jelzi h új forrása van. Mit lehet ezzel kezdeni qrva idegesítő.
Köszi a válaszokat
-
JohnDoe_Hun
tag
És tényleg amint netet kapott már ment is fel az oreo. Kodi megy hibátlanul és a rákötött 1T vinyót is látja ami rendszertárhely.
-
JohnDoe_Hun
tag
Nekem egy 1T külső vinyóm van amit a rendszer magáévá tett. Ha frissül oreora akkor azt csak látja nem? Amúgy tele van filmmel meg sorikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest