- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
A VLC felőli egyszerűsítésben nem tudok segíteni, ott valóban megoldhatták volna kicsit barátibban a hálózati tartalom elérést.
A Serviio-nál viszont van megoldásA bal oldali menüből válaszd ki a Megjelenítés beállítást és ott tudod testre szabni, hogy milyen kategóriákat osszon meg. Nekem az audio és image le van tiltva, videónál meg csak a folders van engedélyezve, így 3 kattintással a filmeknél vagyok
hedgehog: a PLEX-et próbáltam, nagyon erőforrás igényes és instabil app, nekem nem jött be, de lehet, hogy másnak bejön, Kodi-t nem próbáltam.
-
-
azbest
félisten
A netflix 4k videók 7 megabitesek normál időszakban. Szóval nem szükséges hozzá óriási sebesség. Egy rendes, stabil wifi is teljesen jó tud lenni. De később 3 dollárért rendelhetsz hozzá kínából 100 mbites usb-lan adaptert, ha nem szeretnél wifizni.
Egyébként talán a hó végét érdemes kivárni, hogy megjelenik -e a google saját androidtv dongle-je (mivel a chromecat ultrának is gyári tartozáka az usb-lan adapteres töltő, így gondolom annál is alap lesz ez). Meg persze a mi stick is érdekes lehet, csak az első hónapokban lehetnek a szoftverének gyermekbetegségei a xiaomit ismerve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dark Souls sorozat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged