- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
Tibdoh #10507 üzenetére
Akarsz még erre költeni? Nekem egy ilyen kábellel van összekötve a hangcuccal.
"A másik , hogy ha ezzel a tv-ből optikai kábellel kötöm össze, működik rendesen.." itt ha jól sejtem akkor a tévéből megy a hangcuccba a kábel?
"Úgy vélem szoftveresen van tiltva"... igen, esélyes hogy így van. Ezért írják a Redditen, hogy az Android bűvölésével elő lehet hozni a dolgot, és 5.1 lesz a Netflix. Viszont ezt tesztelni a Stranger Things utolsó évadával lehet, mert az 5.1-es. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tibdoh #10504 üzenetére
"Nálam win10 ADB appcontrol progi van." – az tök jó, nekem is meg van (a fizetős), de ehhez konkrétan elég a "Minimal ADB and Fastboot".
"A végén reboot-- újraindul, de nincs változás." – erről beszélek. Nem mindegy, hogy mit, hogyan kapcsolsz át, és nyilván az sem mindegy, hogy min (stick, box), ill. milyen fw. verzió megléte mellett. Igazi sziszi-fuszi munka (bekapcsolod / kikapcsolod → reboot → teszt → jó/nem jó → "goto 10")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest