Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Ez csak annyit tesz, hogy máshogy kerül az apk a készülékre, mert mindenki mobillal ökörködik és valahogy át kell jutnia a készülékre. Jó lenne konkrét apk fájlnév, hogy mit nem enged telepíteni és melyik verizó lett letöltve. Armeabi-v7a kb mindenre telepíthető, max kell egy launcher pluszba, ha nem az alkalmazáskezelőből akarjuk indítani, ami nem jelenik meg a dash-en.
Ha az apk-t nem kezdi el telepíteni, akkor nincs engedélye a fájkezelő alkalmazásnak hozzá, mint ahogy Adamsky írta, (amikor is egyből oda ugrik a rendszer, hogy jogosultságod adj xy alkalmazásnak).
Ha meg elkezdi telepíteni, de végül kiírja, hogy nem lehet telepíteni, akkor nem megfelelő az apk, amit leszedtél és azért nem fogja telepíteni. Én tesztekben se láttam, hogy ilyenre kitértek volna, ahol megemlítettek külső apk-t mindent ugyanúgy csináltak, mint az elmúlt 10 évben a boxokon.Szerk.: vagy akár sérült a fájl. Ha mobilon apk backupot csinálunk sokszor nem is engedi telepíteni majd boxra és hibára fut akár (és a tényleges fájlméret is kisebb lesz, mint amit egy apkmirrorról szedünk le).
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Politika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest