- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
kelly416 #1592 üzenetére
Állíts be egy random ébresztést, hatha meg jelenik mellette a másik is amivel a baj van. Vagy ha nem, de akkor is lehet megszűnik ha az előzőleg beállított ebresztest először kikapcsolod majd törlöd.
Csak egy ötlet hátha valamit ez megmozgat ezen a részen és evvel helyre áll ha bele nyúlsz.Vagy az egyszerűség kedvéért az órán egy factory reset aztán újra párosítod, ki tudja meg szűnnek e bajok.
-
hdtomi
senior tag
válasz
kelly416 #1590 üzenetére
Én megszoktam a Xiaomit, aztán gondoltam jó lesz remélhetőleg majd az új. (6-ost megrendeltem mStore)
Nálam is volt ilyen, véletlenül beállítottam az ébresztőt, persze szabadnapon... Utolsó menüpontban volt, aztán az appban beljebb tettem, így már nem lesz gond. Főleg, hogy kuka lett. -
Ricardo
titán
válasz
kelly416 #1569 üzenetére
"Zepp alkalmazásról nem beszéltem"
Akkor félreértettem.Én a Band 2 óta használom a band-eket, az elmúlt időszakig nem igazán volt gondom. Mostanában viszont akad pár. Például amikor nem vagyok BT hatótávban, akkor értelem szerűen nincs kapcsolat, de eddig amikor ismét hatótávba van a két eszköz, nem kapcsolódik vissza automatikusan, csak ha belépek az alkalmazásba. Így nem egyszer fordül elő, hogy ülök az asztalnál, telefon az asztalon csörög, de a band meg sem röccen. ilyen eddig nem volt. Ez így megbízhatatlan. A funkció (kamera irányítás) kivétele, meg ey pont az i-re.
Szerk:
Ezért is akartam a Zepp-et kipróbálni, de az meg nem látja (azzal sem volt gond, régebben már használtam vele), ez még egy érv amellett, hogy el kell engedni a B(r)and-et. -
mrThomi
addikt
válasz
kelly416 #1505 üzenetére
Köszi a választ, én is csak bejelentkezek googleval a fit appba és ott van minden beállitás mentve, nem is ez a baj. Párosítani nekem kell minden esetbe, mindig minden permission elfogadva, fut háttérbe stb...de letöröltem már a mi fit appot, leszarom már...nyugodt ember vagyok de annyira felcseszett hogy kihajítottam a kocsiból. Akit érdekel pécs-komló útvonalon a mánfai kihajtónál keresgéljen. Ilyen szarokat többet én nem veszek
Szerk: ne keresgéljetek visszamentem érte
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az csak egy dolog, hogy szignifikáns fejlesztés nem történt, de az akkumulátorkapacitás és az üzemidő konkrét visszalépésként értékelhető.
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Gamevice kontroller - iPad mini
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest