- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
BoneDragon #2095 üzenetére
Nem tudom, mit tudtok elcsellózni. Mondjuk így már sejtem, frissítés után illik egyébként is szinkronizálni, de mi a fenének kell mindent egyből frissíteni? Nem értem. Ez csak egy vacak karkötő, amit ha egyszer beállítasz és jól működik, akkor utána kár is bármit csinálni vele. Nem lesz nagyobb a tudása már. Szerintem. A helyén kell kezelni a dolgot, ez ennyi pénzért ébresztésre, hívás és értesítés jelzésre jó, lépést is számol, az külön öröm hogy már mozgásfajtákat is felismer, ne várjunk el tőle túl sokat.
-
vargalex
félisten
válasz
BoneDragon #2095 üzenetére
Semmi gondom az ébresztéssel. Igaz, Mi Fit-et használok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- LED világítás a lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-roller topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest