- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
Termi92 #1749 üzenetére
Redditen is volt róla tegnap poszt hogy fel lehet támasztani alaplap csere nélkül a brickelt készüléket, de a hátlapot le kell szedni mert a tesztpontokhoz ott lehet hozzáférni.
Képernyőfotó a 11-es romról amit a szervizeknek kiküldenek. -
Ra3
őstag
Redditen írta valaki hogy már megerősítette a szervíz a "hard brick"-et a telefonra, ami alaplap cserével orvosolható csak.
Mondjuk ha van elég alkatrészük akkor lehet hogy megérheti nekik ingyen javítani, de sokan panaszkodnak főleg Ázsiából hogy nincs közelben szervíz, csak a szállítási költség felér egy gazdasági totálkárral.
Kíváncsi leszek a megoldásra, bár én már kicsit külsősként szemlélem a dolgot, karácsony előtt cseréltem Honorra, csak még nem adtam el a MiA3-at. -
Ra3
őstag
válasz
batai15 #1514 üzenetére
Szerintem aki annyira belemélyed hogy egy custom romot fel tud tenni az ezzel is tisztába kell(ene) hogy jöjjön.
Az ilyen romok leírása mindig azzal indul hogy gari innentől nincs.
A rootra nekem másik készüléken van rootswitch, azzal lehet állítani hogy mi legyen az állapota / minek lássák az appok.
OTA ennél a készüléknél nem annyira szempont szerintem látva a támogatást, ha hiányzik és közben a custom rom frissül akkor nem nagy ügy újat feltenni, ha már a root meg bl nyitás megvolt (egy jól sikerült rommal volt hogy 1.5 évig elvoltam gond nélkül).
Persze lehetnek így is hiányosságok, de most ránézésre nekem többnek tűnik az előnye mint hátránya, persze aki nem szeret/tud mókolni csak használni szeretné annak ez nem opció.Az tényleg gáz hogy egy egyébként jó készüléket így el lehet tolni szoftveresen.
-
Ra3
őstag
válasz
macssessz #1508 üzenetére
Én nem használom túl intenzíven mióta fent van a 10, mert többnyire itthon vagyok, így az asztali gép meg tablet pörög, jobbára csak telefonálásra, az meg időben elég kevés.
Ha majd én is ennyi problémát tapasztalok tuti hogy átállítom a Miuis verzióra. Hardver nekem még egy darabig elég, kijelzője szerintem szuper, fényképezője is jó, ára sem volt vészes, szóval így vagy úgy de nálam még marad egy darabig. -
Ra3
őstag
-
Ra3
őstag
válasz
kvojnovics #1464 üzenetére
Factory reset megvolt? Ajánlott főverzió frissítésnél, főleg ha ilyen anomáliák jelentkeznek.
-
Ra3
őstag
Szerintem pár percenként moccan egy kicsit, szemmel nem nagyon fogod látni, én csak onnan tudom hogy ha megnyomom oldalt a bekapcsolót akkor "odamegy" középre a lockscreen-en, és eddig mindig más irányból ment oda.
A zsebben kikapcsolást csak onnan látom hogy ha letakarom a felső sávot akkor hamarosan kikapcsolja, gondolom zsebben is így működik, csak elég gyorsan visszjön.
Az hiányzik csak hogy a back gombot nem lehet átrakni a jobbra, nem tudom mit variálják ezt folyton, vagy ha már muszáj akkor lehessen kiválasztani hogy én hova akarom. -
Ra3
őstag
Csakis zsebben, majd talán az asztalt fűtöm
Viccet félretéve, Megjelenítés -> A lezárási képernyő megjelenítése (ez legalul van, le kell hozzá nyitni) -> Mindig bekapcsolva.
Itt analóg óra nincs, cserében mindig látható, és változtatja a helyét, értesítéseket ikonokkal jelzi. -
Ra3
őstag
Feldobtam a 10-est, nem tűnik rossznak, mondjuk a Nova Launcherrel nem megy a gesztusvezérlés, de ezt kibírom.
A sötét mód jobb mint ami a fejlesztői 9-es volt, az AOD működik, és mintha változtatná is a helyét a beégés elkerülése végett, de azt majd erősítsétek meg ti is, zsebbe téve kikapcsol. -
Ra3
őstag
A global meg az eu rom között tényleg ekkora különbség van hogy hónapokba telik mire elkészül az eu így hogy a globál már rég kint van?
Van pár dolog a 10esben ami hiányzik, nem tudom meddig kell még várni, már megfordult a fejemben hogy váltsak, de most nem nagyon látok 50ezer környékén értelmes alternatívát, Huawei P20 lenne 60ért, de még nem döntöttem el hogy mi legyen. -
Ra3
őstag
Akinek van 10, az AlwaysOnDispaly milyen, mozog közben, vagy fix helyre rakja? Beégés miatt érdekelne.
-
Ra3
őstag
válasz
kvojnovics #1051 üzenetére
Van beépített AOD is a 10-ben?
Most már én is várom
-
Ra3
őstag
Késik a 10es droid, de nekem nem igazán fáj, elégedett vagyok vele. Azt azért figyelembe kell venni hogy miui nélkül appokat kell vadászni, ami ott megvolt, mert egy tiszta droidot kapsz.
Nincs pl qr kód olvasó, gesztusvezérlés, a beépitett biztonság app, meg pár olyan dolog amit ott esetleg megszoktál.
Nekem pl az hiányzik hogy nem tudom a ledet kapcsolgatni a bekapcsoló gombbal, kevésbé szabható saját igényre a felület. Ez mondjuk azért nem zavar mert megvan a Nova Launcher teljes verzióban, a miuis telón is azt használom. -
Ra3
őstag
válasz
Vesztor87 #686 üzenetére
Kijelzőnek semmi baja, túlfújt marhaság az egész téma, 400ppi felett van, aki nagyítóval keresi az persze talál rajta hibát.
Én a kamerával is meg vagyok elégedve, pedig a gcam-et még ki sem próbáltam.
Nem tudom mik mennyiért vannak most a piacon, az biztos hogy november végén az alzán 43k-ért bestbuy volt. -
Ra3
őstag
Kíváncsiságból néztem én is hogy merre van ez, hát elég hülyén néz ki, ha a home hosszú nyomásával hozom fel a google-t akkor jön így be a leírás szerint, de ezt csak véletlen találtam meg, mert sose használom, ahogy a google alkalmazást se.
Ha a beállításokban nézed a google-t ahogy én is kerestem akkor a fiókszolgáltatások alatt van egy keresés, segéd, voice menüpont, onnan visz ugyanabba a menübe.
Az ilyenektől azért néha agyf@szt tudnék kapni 😂 -
Ra3
őstag
Érkezett a családba egy MiA3, 43ért alzáról nagyon jó vétel volt szerintem, előtte volt a nagy dilemmázás a kijelző miatt hogy ez legyen vagy a note 7.
Végül az amoled meg a kissebb méret miatt ez lett.
Nem bántuk meg, nagyon jó a kijelző, az emberek már nem tudják mibe kössenek bele, lehúzzák a tesztek, onnantól mindenki szarozza, meg mikroszkóp alatt keresi a hibákat...
Próbaképpen megnézettem 3 munkatársammal akik megrögzött Samsungosok az S vonalról (S7edge, S8, S9), semmi nem tűnt fel nekik amíg nem mondtam hogy csak 720p.
Mondjuk utána is azt mondták hogy együtt lehet vele élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest