- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smeló
tag
Szeptemberben kimaradt a gyári rendszerhez a biztonsági frissítés. Itt a vége ennek?
-
Smeló
tag
válasz
zoli190310 #26419 üzenetére
Nálam is előfordul ez a hiba. Ha a mobilnetet 3G-re visszakapcsolom, nem jön elő ez a hiba. Gyári 9-es ROM.
-
Smeló
tag
A2 Lite-ra jön a 10-es droid: https://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_a2_lite_starts_receiving_android_10-amp-41890.php
Elképzelhető, hogy az A1-re is kiadják akkor? Nem sok a két eszköz közt a különbség...
-
Smeló
tag
Megjött a februári frissítés...
-
Smeló
tag
-
Smeló
tag
Telenor ÜSZ nekem minden gond nélkül aktiválta a Volte-t.
-
-
Smeló
tag
Korábban volt arról szó, hogy a frissített gyári ROM esetén jobbára a Telenor esetén előforduló hiba, hogy nem elérhető a SIM. Erre volt megoldás a mobilnet 3G-re átváltása. Az utóbbi időben azt veszem észre, ha épp forgalmaz a mobilnet (nálam épp a másik SIM kártyán), és jönne a hívás a Telenoros számra, csak a hangpostára kerül a bejövő hívás.. Korábban átirányítódott a Telekomos kártyámra, és azon csörgött. A f. kivan, nagyon örültem ennek a telefonnak, elégedett is VOLTAM vele, de ez a hiba sztem több, mint bosszantó.
-
Smeló
tag
Én nagyon bosszantó hibának érzem a fent említettet, csodálkozom is, hogy csak néhány felhasználó jelezte ezt. Nekem egyedül a 3G, mint preferált hálózat beállítása oldotta meg. Várom a következő frissítést, hogy azzal megoldódik-e ez a probléma (és esetleg más meg előjön...)
-
Smeló
tag
Sziasztok! Gyári Pite van a telón, semmi mókolás. 2 SIM, az elsőben Telekom-os, a másodikban Telenor-os. Mostanság nagyon gyakori, ha a második SIM-et hívják mégis az elsőn csörög ki, nekem meg ott az átirányítás díja a hívás fogadásáért. Újraindítás után egy darabig jó megint. Naponta többször is beszar. Másnál hasonló? Hogy lehetne javítani ezen?
-
Smeló
tag
Érdeklődnék, másnál is előfordult-e, mint nálam. Tegnap este óta nem tud gps pozíciót fogni eddig minen rendben volt vele. Gyári rendszer, a legutolsó frissítéssel. Mit lehet tenni? GPS teszt progiban látszik, hogy lát most 27 holdat, és nem használ egyet sem.
-
Smeló
tag
válasz
andHermann #14240 üzenetére
Amennyiben a Mi A1 GCam.zip-el feltettem a google camerát, akkor simán lehet updatelni az újabb verziókkal, vagy nem fognak felmenni azok a telóra? A mostaniban nem találom a portrait mód használatát...
-
Smeló
tag
Sziasztok!
Bocs a hülye kérdésért:
Feltettem a Mi A1 GCam.zip alkalmazással a googlecamerát. Ilyenkor a bootloader utána nyitva maradt? Ha igen mivel tudom lezárni? -
Smeló
tag
Sziasztok! Problémám, hogy hívás alatt nem zár le a képernyő, illetve nem mindig végig a hívás alatt. A közelség érzékelő szenzor lehet a ludas. Mivel orvosolható a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest