- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
ghiottone #8171 üzenetére
ugyan ez kötött a kettő között vacilláltam, és végül az A1 mellett döntöttem, DE!
...de akik nem ismerik, nem értenek hozzá, és kérdezik "ez milyen telefon?", konkrétan tízből kilencen lesajnálnak miatta! Azt hiszik, ez egy gagyi kínai! Eleinte megpróbáltam felhomályosítani őket, de most már inkább csak elengedek egy halvány mosolyt a keleti szél harmatos zúgásában, és nem törődöm vele.
Miért fontos ez? Mert Te 40 embernek készülsz telefont venni! 40 embernek, akiknek mindegy mit veszel, a hibát fogják keresni benne - mert az ember már csak ilyen elégedetlen fajta. Én a Te helyedben a P10 Lite mellett döntenék, kevesebb "miezaszar" jön majd, bá még így is azt fogják mondani, hogy "miért a lájt?" - ugyanis az emberek még csak azt sem tudják, hogy a Lite az nem Light...
Azt, hogy a Huawei is kínai már meg sem említem! -
M@Db0Y
senior tag
válasz
Én elég sok p10 lite-ot üzemeltem már be és napi szinten használok A1-et. Szerintem sebességben a huawei elmarad a mi a1-től. Tesztekben lehet gyorsabbnak írják de a sok előtelepített hülyeség miatt jóval lassabbnak tűnik nekem.
Kamerája a p10-nek biztos jobb de azért az A1 sem használhatatlan csak kevés fénynél kicsit nehezebb(=majdnem lehetetlen?) jó képet lőni vele.
Elég sok telót használtam már de én bátran merem ajánlani az A1-et .
-
DarkChild
senior tag
válasz
Gondolom céges telók lesznek - akkor viszont a rendszeres, havi biztonsági frissítések miatt valószínűleg jobb választás lenne az A1. A sebességre valószínűleg senkinek nem lesz panasza, aki meg csúcsminőségű fényképeket akar készíteni, szerezzen be privát készüléknek egy felső kategóriás modellt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest