Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz fkenny #26862 üzenetére
Nézd, szerintem elég jól leírtam, hol kellene körül nézned. Egyébként még a gyári ROM-al együtt települő launcher-nek is van nyoma a telepített alkalmazások között (célszerű rögtön az alapértelmezett alkalmazások között nézni) és van hozzá beállítások is, ahol szokott lenni info is.
Nézd meg azt is a Play Áruházban, hogy frissült-e. Ha igen, akkor ez az oka. Én minden telefonnál letiltom az automatikus frissítést. Például az ilyen félreértéseket is el lehet ezzel a beállítással kerülni.
A "hegyi beszédről" meg annyit, hogy próbálok tanácsot adni, tanítani, nem hiszem hogy ezért nem lehetne velem zöld ágra vergődni.
Ja és én sem babrálom éjjel-nappal, valamint ha valaki mégis attól még lehet teljesen fogalmatlan (van a fórumon erre rengeteg példa )Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
mobilizmo
addikt
válasz fkenny #26854 üzenetére
Az úgy várt az azért elég érdekes megfogalmazás, mert ilyen gyakorlatilag nincs. Mert ha a ROM frissülne, azt is csak az engedélyeddel tenné, de erre a készülékre már régen nincs gyári ROM (feltételezem arról van szó). Ami szóba jöhet, hogy te vagy launcher-t, vagy ROM-ot cseréltél. Mindkét esetben először érdemes a launcher beállításainál keresgélni, a jobbaknál el lehet távolítani az alapértelmezetten kirakott kereső sávot. Ha nem lehet akkor másik launcher-t kell telepítened, kb. mindenki a Nova-t fogja ajánlani, az ingyenes változata is tökéletes.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
darvinya
titán
válasz fkenny #14441 üzenetére
Tönkre ment alsó rész, amin van USB C aljzat, hangszóró, stb.
Garanciás javítás kell neki.RichyWorks
Ez inkább rossz beállítási hibára utal, mint hibás Ne zavarjanak módra.
1. Ne zavarjanak mód alatt is megkapok mindent, de hang/rezgés nélkülire van állítva.
2. App-ba beállítható, hogy 1 értesítést küldjön, s ne minden üzenetrőlszabi__memo
Még több AO készülék után biztosan megy süllyesztőbe öreg A1.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest