- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Kacsakompot #29 üzenetére
Es mindegyik munkatarsadnak kulon jele van az oviban?
Te most az MDM-et akarod elmagyarazni es erre vered magad? -
mhydas99
senior tag
Az igen, pont a vallalati....nos a vallalatok 2-3 evente cserelik a flottat altalaban, hisz az adobol is leirhatjak.
Aztan eladjak a munkavallaloknak nagyon jo arert, 3-400 ezres telefonokat 2 evvel kesobb 100-150 ezerert. Meg is veszik.
Nesze semmi fogd meg jol. -
válasz
Kacsakompot #29 üzenetére
Hát, ez az információ, amit írtál, még annál is kevesebb, mint, amit 1 perc guglizással össze lehet szedni
Guglizzál még egy kicsit és úgy oszd az észt
-
Kacsakompot
kezdő
válasz
Donki Hóte #18 üzenetére
Ez annak függvénye, hogy a cég milyen szerződést köt a gyártóval. Ez lehet akár határozott vagy határozatlan időintervallum totál egyedi.
Mint ahogy a szervízszolgáltatások is. Van olyan cég, ahol eleve nem tudja teljeskörűen használni a telefont, hanem egy célszoftvert használnak rajta. És sok dolog tiltásra kerül. Van olyan cég ahol mindent megengednek és gyakorlatilag a dolgozó sajátjaként használhatja. Cégtől függ.Azt látom, hogy fogalmatlan vagy a témában. Egy kis utánajárással és nem a fórumon osztani a tudatlanságodból eredő pökhendiséget többet hozzátehetnél a témához.
De itt a cégnél jókat röhögtünk rajtad.Ha nem értesz valamihez célszerű lenne csendben maradnod.
-
dingdongkng
tag
Amúgy már egy ideje gondolkozom ezen, de mi van ezekben a havi csomagokban?
Olyan nehéz elképzelni, azontúl hogy szekjuriti.
Mármint a logikám az volna, hogy amikor van valami sebezhetőség gecigyorsan kitolnak rá valami patch-et. És utána 2-3 hónapig csend. Érted amit mondok.Egy lista ilyen nemtanácsos .apk-ról. Vagy mi van ezekben?
-
ParmaBoy
tag
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Na ja, szamomra az se3 az ertelmezhetetlen kategoria uzemidoben, ha figyelembe vesszuk, hogy mikor startolt... akinek van nalunk a cegnel, mindenki az uzemidore panaszkodik, mert amennyit fejlodott az i8-hoz kepest az akksi, meg a hatekonysag, azt elveszi az 5g kis tulzassal, pedig a szolgaltatoknal az uzleti kinalatban a mai napig ujkent beszerezheto (es amugy soc-ban, meg supportban boven versenykepes, csak az a franya uzemido...)
-
janeszgol
félisten
Igen, de ne feledjuk mekkorat valtozott a mobilipar 8 ev alatt. Az iPhone-ok is remek uzemidovel rendelkeznek, az i8 meg sosem volt remek ebben. Akkoriban teljesen atlagost hozott, ami ma rohejes.
Ott az egyik kedvenc telefonom, a Galaxy S8. Imadom, az egy mestermu. Az S8 VoLTE kepes, az i8 talan meg nem az. De az S8-ban is 3 ezres akku van, ami max 1.5 napra eleg, ha csak telefonalsz. Ilyen felhasznalas mellett egy A33, A34 4-5 napos, de a tobbi mai, meg 3 evre visszamenoleges mobil is olyan.Szoval valtozik a mobilipar ekkora tavlatban. Anno a BB kivalo ceges telo volt hosszu eveken at, mert csak 2G-n es 3G-n kellett telefonalni. Semmi mas elvaras nem volt. Egy okostelefonnal ma mar masok az igenyek.
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #18 üzenetére
Látom erre már nem tudnak válaszolni aktuális szakértőink.
Gondoltam volna. Kacsakompóttól sem láttam mást a személyeskedés mellett, Shyciii meg nem sok tudással bír.Gyakorlatilag semmire nem válaszolnak, és amit írnak az a nullával egyenlő. Szakértők.
-
parandroid
félisten
válasz
janeszgol #21 üzenetére
A50-ek (nem vagyok biztos a tjpusban, de gyakorlatilag valami megtévesztésig hasonló) nálunk is voltak, de egy év alatt széthullottak (szó szerint: kieső gombok, törött burkolat, leváló kijelző, ilyesmik). Most Honeywell cuccok vannak, ezen megy a teljes vállalati rendszer, azon kívül, hogy telefon (és vonalkódolvasós szkenner) is. Van velük baj, főleg mert az android, mint rendszer egy fos, de ezek legalább nem esnek szét.
p
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #20 üzenetére
iPhone 8-at? Gáz cég lehet. Mondjuk az se sokkal jobb, aki belépő Galaxy-t ad (A05s). De az legalább mai rendszerrel van.
-
hankock
tag
Engem a főverzió frissítések nem különösebben érdekelnek. Évek óta nem sok mindent tesznek hozzá a főverzió frissítések a telefon működéséhez. (emlékszünk még az Android 4.0 - 4.0.4 Ice Cream Sandwich, 4.1 -4.3.4 Jelly Bean, 4.4 - 4.4.4 KitKat verziókra?) A telefon "biztonságos" működéséhez a havi security patch-ek a Samsung telefonokra jönnek rendszeresen. Amíg ezek jönnek (és remélem jönnek még 6 évig S24U-ra) nem tudok a Samsungra rosszat mondani.
-
válasz
Kacsakompot #2 üzenetére
Látszik, hogy nem sok fogalmad van a céges szegmensről. Ezek az Enterprise termékcsaládok cégeknek szólnak ráadásul gyártói szerződésekkel.
Én sem ismerem az Enterprise vonalat, hogyan működik ez
Nagyon valószínű, hogy az a cég, amelyik S25 / S25U telefont ad a dolgozóknak (egy részüknek), az nem fogja azzal égetni magát, hogy 2-4 évnél tovább rendszerben tartja ezeket a telefonokat, hanem folyamatosan új modellekre cseréli őket
Mi történik a 4-5 éves telefonokkal? Megvehetik a dolgozók? És akkor él tovább a telefonokra az Enterprise szolgáltatás?
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
Miért ne tartotta volna magát? Lejárt a 7 év? Nem jön már frissítés? Késik, igen, de attól még jön, havonta a sec update is.
Nekem se tetszik, hogy ennyit csúszik a OneUI7, de ne hazudja azt senki, hogy nem tartja magát a Samsung az ígéreteihez. Azt gondolom írnom se kell, hogy sose adtak ki hivatalos dátumot a OneUI7-re való frissítésre.(vagyis de, pár hete, hogy ma indul, és koreában el is indult)
-
janeszgol
félisten
Az meg a másik. Sem alkatrész nem lesz hozzá. Persze ma még meg lehet venni egy A54-et a boltból, de az A53 már csak fufniban van talán. Ergo három éves telefont már nehezen veszel. Itt lenne értelme a 8 év frissítésnek. Bár talán még így sem.
Na mindegy hagyom a témát a hozzáértőknek. -
ilor14
tag
válasz
Kacsakompot #10 üzenetére
Melyik cégnél használnak 7 éves eszközöket?
Nem dolgoztam olyan helyen még, ahol az átlag laptopokat ne cserélnék 3-4 évente, de céges telefonokat is hasonló időközönként cserélik.
Szóval fasza, ha cégeknek ez egy lehetőség, de én még sehol sem dolgoztam, ahol ne cserélnék az eszközt ennyi idő alatt, míg átlag embereknél simán látok ennél sokkal öregebb telefonokat/laptopokat.
-
janeszgol
félisten
válasz
Ez így leírva csodálatosan hangzik. Aztán majd meglátjuk mit is jelent ez pontosan.
-
válasz
Milyen cégek kaphatnak ilyen Enterprise verziót?
Itthon is van olyan cég, amelyik használ ilyet?
-
Kacsakompot
kezdő
Mit nem értesz azon, hogy ez Enterprise verzió céges szolgáltatásokkal, amik szerződésesek? Te meg nyomod a bullshiteket és összemosod a lakossági szolgáltatásokkal. De jó, hogy itt vannak olyan fórumozók, akik évek óta csak az észt próbálják meg osztani nulla hozzáértéssel.
"De ha már enterprise, engem jobban érdekelne a zero day, illetve az ismert hibák kijavításának időablaka."
Nincs olyan, hogy ismert hibák időablaka. Többszörösen tesztelt és moddolt frissítéseket kapnak napra pontosan, ez továbbra sem lakossági szegmens. Olyan egyedi, akár cégre szabott frissítéseket is kapnak, amivel te átlag felhasználó sosem találkoztál és azt sem tudod mi az.
Szóval nyugodt lehetsz benne, hogy a szerződéseknek megfelelően kapják majd a frissítéseket, mert nyilván kötbéres lenne a dolog, ha nem.
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
Hát igen. Ez az egyik. De ha már enterprise, engem jobban érdekelne a zero day, illetve az ismert hibák kijavításának időablaka.
-
NEM tartotta magát eddig sem a Samsung a konzumer telefonok esetében az ígért frissítési ciklushoz.
Motorola telefonom tavaly decemberben megkapta az android15-öt, az S szériás Galaxy telefonokra pedig még nem jött meg
Értem én, hogy azt nem ígérték, hogy mikorra jön ki, de lassan az android16 kopogtat, nem a 15-öt kellene várni
-
janeszgol
félisten
+ többiek
Igen oké, igazatok van, a Samsung eddig tartotta magát az ígéretekhez. De! A kérdés az, hogy pontosan, időben érkezzenek a frissítések is. Tehát egy zero day sebezhetőség kijavítása ha a Google megcsinálja időben (általában megszokta csinálni időben) ne hónapokkal később érkezzen. Erre ki vállal garanciát?
(Oké, ebben az Apple sem mindig partner sajnos.)Arról nem is beszélve, hogy mi fogja megkülönböztetni a business mobilt a többitől? Mert Jóska megveszi az S25 Ultrát félmilliónál több pénzért az nem elég belépő ilyen vállalásokra? Cégek ugyan ezt a mobilt lehet valamivel olcsóbban kapják meg.
-
janeszgol
félisten
válasz
Kacsakompot #2 üzenetére
De jó hogy itt mindenki marha nagy szakértő, csak ezt a szakértelmet sosem látom. Rajtad sem.
-
Kacsakompot
kezdő
-
janeszgol
félisten
És melyik márka az, ami már bizonyított frissítések terén? Az Apple. Majd 2032-ben megdicsérjük a Samsungot, ha minden frissítést időben, pontosan, késedelem nélkül megkapott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A válasz a Samsung Galaxy S25 széria vállalati verziói összesen 8 Android főverzióval és 2032-ig tartó biztonsági támogatással.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest