Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz Fall-N #24837 üzenetére
Fiatal vagy még. És én se ezzel töltöm az időmet, most pl. megyek ki a Hungarian Open ATP 250-re, csak hogy példát mondjak. Az volt egy kis időtöltés amíg megtanultam, de én azt se annak tartom hanem inkább tanulásnak.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
kokokka
őstag
válasz Fall-N #24837 üzenetére
Jogos. Használom mindenre, amire csak egy okostelefon ki lett találva (nem üzleti szinten), és mivel nincs vele semmi probléma, nem kezdek el ROM-olgatni mint a régi időkben. Lehet, hogy most is van, de akkor sokkal nagyobb volt ennek a létjogosultsága szerintem. Ha ez a telefon nem romlik el, akkor nagyon sokáig használni fogom, akár még pár évig is. Jelen állapotom szerint soha nem költenék százezreket telefonra, ár érték arányban nem is lenne értelme. Nova pro, meg több (nekem) hasznos program és egy mindenre jó telefon van a kezemben, nem is sz@r hardverrel. Tárhyely bőven, ráadásul most vettem 3db 32Gb-os meg 1db 64-es Micro SD-t, szóval erről is le van a gond. Természetesen nem török pálcát azok felett akik ennek ellnére is ROM-oznak, én is csináltam. Tetszett is, sokat is tanultam belőle, hasznos is volt. Akkoriban. Aki akarja csinálja, remélem én még néhány évig elégedett leszek vele!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- Delta Force (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest