Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    Én meg azt kezdem unni, hogy egyfolytában megy a hiszti, hogy "olvass vissza / azért van a kereső / miért beszéltek itt másról / stb."
    Ez egy Istenverte fórum, abból is egy igen pörgős! Ha érdekel a telefon egy-egy részlete, akkor megkérdezem, és remélhetőleg jön válasz!
    Olvass vissza? Mennyit? Csak tegnap jött vagy 100 komment!
    Kereső? Hát hogy az anyámba keressek rá valamire, amit mindenki másképp hív, másként ír? Meg amúgy is mire jó egy korábbi üzenet, ha azóta kijött 100 frissítés?
    Ne legyünk már azért megsértődve, mert valaki bátorkodik kérdezni egy fórumon! Ha nem tetszik, akkor le kell zárni a fórumot, ki kell írni azt a pár állandó kérdés, és rá a választ, és senki nem fog tudni kérdezni...
    Más telefonnal hasonlítja össze? Na nemár...
    Nem tudja, hogy szép-e a kamera kép? Én sem, pedig nekem van! Mert mindenkinek mást jelent ez. Ja, hogy itt többen is ismertek olyan oldalakat, ahol össze lehet hasonlítani mással a képet? Ezért kérdeznek, mert ők nem ismerik ezeket az oldalakat!
    Valaki szerint jobb a külön fényképezőgép, valaki szerint meg kényelmetlenebb, és ezt itt merik megbeszélni? De durva...

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák