- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Azt hiszem eljött az ideje nálam a telefon cseréjének.
Majdnem tökéletes megelégedettséggel szolgalt ki, majd' 3 évig. Egyedül a vízállósággal volt bajom, de a teljes kijelzőjét nagyon imádtam, lyuk nélkül
A kamerái felett kicsit eljárt az idő, de azért sikerült vele sok képet lőnöm.
Ha rendelkezne az új szeria IP szabvánnyal, akkor természetesen a Xiaomi mellett tettem volna le a voksom, de így a Samsung vonalra térek át. -
Laraxior
titán
Nem tudtok valami normális zenelejátszót, ami reklámmentes lehetőleg, és azért használható is.
-
Laraxior
titán
válasz
Acélfarkas #6086 üzenetére
https://forum.xda-developers.com/t/mx-player-custom-codec-ac3-dts-mlp-truehd-etc.2156254/
Ez lett a jó.
Letöltöttem a VLC-t is, de már annyira megszoktam az MXPlayert -
Laraxior
titán
MXPlayert használjátok?
Nekem nem játssza le az EAC3 hangokat. Pedig van hozzá külön kodek is PlayÁruházban, de úgyse -
Laraxior
titán
Igen, csak nem tudtam melyik telefon melyik... Mert ugye ugyanaz a két telefon.
De megvan a dolog, kijelentkezett
Köszi a segítséget mindenkinek.
Igyekszem nem elfelejteni, ezt az FRP dolgot. Bár nem tervezek mostanában telefont cserélni.
Főleg hogy amióta ez megvan, csak kamerluk-mentes kijelzővel ellátott telefont akarok, abból meg nincs túl sok a piacon -
Laraxior
titán
válasz
Acélfarkas #5891 üzenetére
Google fiokbol nem lehet megoldani?
-
Laraxior
titán
válasz
Acélfarkas #5889 üzenetére
Postazva volt.
-
Laraxior
titán
válasz
aprokaroka87 #5887 üzenetére
Elfelejtettem ezt az FRP lockot
Mivel nem surun valtok telefont, es amit lecserelek az is megmarad tartalekba. -
Laraxior
titán
válasz
aprokaroka87 #5884 üzenetére
Akkor ezt hogy tudom megoldani? Gondolom meg kell adnom az en jelszavam?
Az ugy nem tul nagy buli.
-
Laraxior
titán
válasz
aprokaroka87 #5882 üzenetére
All wipe data gyakorlatilag gyari állapotba hozza a telefont nem?
-
Laraxior
titán
Ha megcsinaltam a recoveryben a wipe datat, akkor milyen google fiok maradt hatra ahonnan ki kell jelentkezni?
Nem nagyon ertem hogy milyen kodot ker még az aki megvette a telefonom. Mi fiok nem volt.
Megvartam amig torol mindent, es elindul. Utana ki is kapcsoltam. -
Laraxior
titán
Ha az egyik alkalmazásnál a bejelentkezés lehetőségénél véletlenül kilőttem az ujjlenyomatos bejelentkezést, megint jelszót kér, akkor azt vissza tudom állítani valahogy ujjlenyomatra?
-
Laraxior
titán
válasz
Acélfarkas #5827 üzenetére
Hát én nem tisztítottam meg. Vissza volt téve a dobozába, ott pihente ki magát.
Néha bekapcsoltam, de nem sokat bírt, aztán most gondolt egyet és megy. -
Laraxior
titán
Basszus... 6 órája megy a Youtube az elazott telefonomon...
Mikor nyilvanithatom mukodokepes hibatlannak?Csak feljebb vinnem az árát
-
Laraxior
titán
Szerintetek a Call of Duty mobile-t lehetne bluetooth-os billel és egérrel játszani a telefonon?
Billentyűzetet most vettem a tablethez, keresnék valami olcsó egeret is -
Laraxior
titán
Ez az új effekt a középső gombon ez micsoda? Eddig nem volt ilyen, hogy hosszan lehet nyomni, és előugrik valami.... esetleg nem kikapcsolható?
-
Laraxior
titán
válasz
rigoberto #5699 üzenetére
A rosszat sikerült teljesen letakarítani, fent van ebyen. Vagy elviszik vagy nem. Meg Mi fiókom sincsen, szóval olyan mindegy. Összeszedegettem amiket használok programokat aztán majd úgyis jön még menet közben.
Azt meg tudom nézni a rendszeren belül hogy kinyitották-e a bootloadert vagy micsodát... amire egy hetet kell várni.Amúgy kár, hogy nincsen semmi extra védelem a telefonon, mint a Samsungnál a Knox. Nem is kell vacakolni az ujjlenyomattal, meg a kódokkal, csak simán recovery mód, wipe és csókolom, van egy új telefonod.
-
Laraxior
titán
válasz
kelly416 #5697 üzenetére
Működik teljesen, csak a kijelzőt nem lehet használni. De gépre rá lehet dugni a tárhely elérhető, tölteni is tölt, ha még éppen elcsípem amíg él a kijelző akkor a kamera is megy, már hogy a szelfi kamera is feljön. Az akkum biztosan nagyon jó, mert csak lassan volt töltve, sosem gyorstöltőn.
-
Laraxior
titán
Hát úgyfest sikerült egy másikat szereznem
Igaz ez már 128GB-os, de ugyanolyan kék, mint az enyém volt
Szívemhez nőtt nagyon a telefon, nagyon sajnáltam szegényt. -
Laraxior
titán
Egy pár percig megy, aztan a kijelzo elkezd villogni. Alatta megy a telefon, tolt tovabb, ha radugom gepre akkor is megvan a tarhely.
Fuerteventuran keszult a kep. (Kanari szigetek)
-
Laraxior
titán
Itt is van olyan menü, mint a Samsungnál ami a bekapcs gombra meg a hangerő fel vagy le gombra jön elő, amivel mindent lehet törölni a telefonról?
Eladnám inkább így, minthogy szétszedjem, most ment el egy hátulja törött állapotban levő 180EUR-ért. -
Laraxior
titán
Találtam itt egy szétszedős videot.
Mennyire lehet a hátlap odaragasztva? Eléggé kínlódik vele a csávó. -
-
Laraxior
titán
Kepek lementve
-
Laraxior
titán
Hoopp, kijon a felso kamera, porog a rendszer. Fel is toltodott. Mindenesetre kikapcsoltam, hogy meg a kepmentest azert tulelje, lehet h az utolsokat rugja.
A sogor Samsungja teljesen feladta a harcot a tolteskor, egyaltalan nem tolt, novereme is epphogy, nem mindegyik toltovel.
Valoszinuleg mind a 3 kuka telefon. -
Laraxior
titán
válasz
rigoberto #5505 üzenetére
Kint volt a melegben a napon. Tegnap meg bekapcsolt, fotot is csinaltam vele, de utana mar vacakolt. Az a baj h az ilyen telefont nem lehet gyorsan kikapcsolni mert kerdez minden vackot hiaba nyomom orakig a gombot.
A gyari tokja egy vacak szar kemeny muanyag. Az osszes sarka el van repedve, torve. -
Laraxior
titán
Szerintetek beazott mobil javithato meg? Bekapcsol, de osszeomlik hamar, furcsa szinek kisereteben.
-
Laraxior
titán
Tudtok adni egy linket a gcamhoz? A play aruhazas nem igazan működik, es megint csinalnek panorama fotot :))
-
Laraxior
titán
válasz
kelly416 #5106 üzenetére
Hát ezek csak ilyen magamnak megörökített képek, nincsen semmi nagy elvárás, így is meg vagyok elégedve vele, legalábbis azzal amelyikben nincsenek azok a csíkok. Egy túlterhelt vízibiciklin készültek, úgyhogy örülök, hogy ilyen is lett egyáltalán.
De a gcamot kipróbálom -
Laraxior
titán
Ahhoz nem root kell?
-
Laraxior
titán
Használ valaki Air Dots Pro 2-t a telefonhoz? Találtam jó árban, de sosem volt még ilyen bluetoothos cuccom.
Gondolom gyorsabban merül a telefon is, ha be van kapcsolva a bluetooth.
Hangzásvilágról pár szó? -
Laraxior
titán
Esetleg valami okosság arra, hogy a számológép ne jegyezzen meg mindent, hanem, ha zárom, akkor törölje az előzményeket? Mert egy idő után sok összegyűlik.
Régebben magától eltávolította, csak azért tűnt fel.
(Gyári szoftver, gyári app, nincs buhera) -
Laraxior
titán
Nos mivel nekem is megerkezett a frissites android10re, igazabol egy kicsit mintha tenyleg gyorsabban merulne es az ujjlenyomatolvasonal is mintha tobbet probalkoznek mire feloldja.
Nem veszes egyik sem, csak feltűnt. -
Laraxior
titán
válasz
Szilágyi84 #127 üzenetére
En se buheraltam rajta semmit.
-
Laraxior
titán
válasz
Wallenberg #80 üzenetére
Vicc az összeg... külföldön megveszik ~110k-ért, otthon meg eladják 50k-val többért...
Ugyanitt eladó Bontatlan 130k-ért -
Laraxior
titán
Nekem lassan egy honapja van meg. 360€-ert vettem, ami kb 110.000HUF. Ennel jobb vetel nem volt a piacon....es a 128GB verzio is csak 400€ korul mozgott.
Egyedul a 4k@60FPS videofelvetelt nem szereti huzamosabb ideig.
De az akkuja es az uzemeideje tenyleg brutal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest