- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi970307
tag
válasz
dzsordzs69 #13525 üzenetére
Köszi, reggel már láttam én is, fel is ment.
-
tibi970307
tag
válasz
undercover #13523 üzenetére
Én is úgy kerestem össze az információkat itt a fórumban, az egyik alapján pedig először el is rontottam. Csináltam a TWRP-ben egy Wipe system-et is, ami miatt MiFlash-el vissza kellett raknom egy gyári ROM-ot és kezdeni az elejétől az egészet.
Igazából így visszagondolva nem vészes, csak jó lenne egy friss, egységes leírás, ami mindenre kitér.
Igen, javították azt a hibát, illetve nálam már most a valós fogyasztásokat jelzi a különböző alkalmazásoknál, nincs olyan, hogy android rendszer 35% első helyen.
Wi-fi hálózaton ha egy nap nagyon sokat használom, akkor simán jön a 10+ óra SOT, mobilnettel olyan 6-7 óra között szokott lenni rossz térerő viszonyok között.
-
tibi970307
tag
válasz
undercover #13520 üzenetére
Xiaomi eu rom az jó lehet ebben az esetben. Van a beta, ami hetente frissül, meg a stabil, ami kb havonta. Nálam a béta van, teljesen jól működik, hétről-hétre javítanak benne hibákat. Nem is muszáj frissíteni minden héten, ha valaki nem akar.
Ui.: Tudja valaki, hogy most miért nem jött ki eddig a héten új beta EU rom?
-
tibi970307
tag
válasz
tibi970307 #13395 üzenetére
Megvan a probléma. Régebben, mielőtt még lett volna Xiaomi telefonom, volt egy Mi Band 2-őm. Ahhoz e-mail címmel regisztráltam, a telefonommal viszont telefonszámmal voltam belépve, így gyakorlatilag a PC-n és a telefonon nem egy fiókkal voltam bejelentkezve.
Hátha másnak segít, ha így járna. -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Bootloader nyitásnál az első nyitásnál (ami ugye sikertelen a 168 óra miatt) milyen üzenetet kellene kapnom? Most azt írja, hogy "Please add your account in Mi Unlock Status", ami megvolt, és ki is írta, hogy sikeresen hozzáadta a fiókomhoz. Elméletileg ennyi, és 1 hét múlva már sikerülni fog? -
tibi970307
tag
Nekem egyelőre nem jött be a MIUI 12.
Láthatóan van, hogy szaggat az animáció (főleg az alkalmazásváltó megnyitásánál), a kamera esetén is szaggat sokszor. Az akkumulátor idő jelentősen rosszabb lett. Tegnap voltam Bécsben, fényképeztem, használtam egy kis Google Térképet és 3 óra kijelzőidőt sikerült kihoznom. Egyébként sincs a SOT 5 óra felett. Korábban MIUI 11-gyel ez jelentősen jobb volt. 8 óra SOT nem volt ritka, ha fényképeztem, navigációt használtam, akkor azért jött az 5 óra mindig.Adok még egy esélyt neki, ha hazaérek, akkor kap egy gyári visszaállítást.
Egyébként a live wallpapert telepítettem manuálisan, de sötét módban mindig elsötétíti a hátteret is, amit én nem szeretnék. A kapcsoló, ami ezt kapcsolná semmi hatással nincs. Van erre valami megoldás?
-
tibi970307
tag
Szia!
A piros 85 ezer forint volt, Carbon Black lett volna 80-ért is. 10-20 munkanapot írnak szállításra, nyomkövetésben még nem látom, elvileg ha megérkezik európába, akkor lehet majd követni, de akkor már pár nap és meg is jön.
Nem tudom él-e még a kupon, de a cikkben megtalálod.
[link] -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Rendeltem a Banggoodról egy 64GB-os Mi 9T-t. Egy Honor 8-at fog váltani, aminek már az akkumulátora elég gyenge. Ahogy láttam itt a topikban, sokatoknak sikerült elérni 5-6 órás SOT-ot, ami nekem már jó lesz. A Honorral nagyon maximum 4 órát tudtam már elérni, azt is csak akkor, ha folyamatosan használtam, tehát nincs készenléti idő és csak is otthon, WIFI-vel. A legzavaróbb az volt, hogy utazásoknál nem bírt ki még egy fél napot sem, ha használtam a Google térképet és fényképeztem is.
Ami még nagyon érdekelne, az a Google Camera port. Ezzel már régen is szemezgettem, mikor a Mi 9-nél láttam, hogy elérhető. Így, hogy most ez van Mi 9T-re, szerintem kiváló vétel lesz. Esetleg arról tudtok információt, hogy mennyivel marad el egy Google Pixel telefon képességeitől? Valakinek van Astrophotography képe, amit csinált a telefonnal? Kerestem több topikban is, de csak sima éjszakait találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest