Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nálam eléggé pontatlanul működik ezért nem is használom, pedig évekig ujjlenyomat feloldást használtam.Az egyik hüvelyk ujjam ami a bal(tehát a kevésbé használt)kezemen van azt általában felismerte mondjuk 10/8-9x de a többi ujjam bármelyik kezemen is volt már többnyire nem. Tehát mondjuk 10/4-5.Ez eddig a lwegrosszabb hatékonyságú ujjnyomatolvasó amivel talalkoztam életemben.Igaz én használok védő fóliát de szerintem nem emiatt van hanem maga a technika kezdetleges ebben a telefonban a lehető legolcsóbb és leggagyibb kijelző alá szerelhető érzékelő lehet benne,persze ez csak feltételezés de akkor is pocsék
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest