- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont így fogom, és így nem ér le a hüvelykujjam az aljáig, ahonnan fel kellene simítani, de a home gombot még meg tudom nyomni biztonsággal úgy, hogy közben nem ejtem el a telót.
És persze ott ban a force close és a gyors app swap lehetősége is amit a navbar tud.
Sőt én beállítottam a home gombra ah app drawer megnyitását a főképernyőn, így 2 nyomással az app drawerben vagyok bárhonnan, nem kell simogatni.
-
tamas.nick
aktív tag
Először nagyon fura volt, lassúnak találtam és zavart, hogy az olyan alkalmazásokban visszalépkedtem, ahol van oldal menü, pl.: Gmail, Play Store, Maps.
Adtam még egy esélyt és megtetszett, egyedül az egykezes mód aktiválása hiányzik, amit a navbar végig húzásával lehet aktiválni. -
South Velen
addikt
gesture:
kényelmesebb is és nagyobb a hasznos képernyő
Nem értem, mitől lenne kényelmetlenebb, navgombokhoz mindig le kell nyúlni, itt meg csak akkor ha főképernyőre/alkalmazásváltóba lépsz
egy dolog szól a nav bar mellett, hogy az előző alkalmazásra váltás ott csak két gyors nyomás a négyzetre, itt pedig sokkal hosszadalmasabb
-
Ok.
De akkor mégis hogy simítok fel az alsó szélétől?
Illetve kell fogni mert a gyári tok nagyon csúszós, anélkül még jobban és a Nillkin még úton van.Tudnál küldeni egy fotót a helyes fogásról kérlek?
Note 4 ről váltottam és még nem találtam meg a helyes fogáspozíciót ezen. Ez sokkal hosszabb és nehezebb.
-
-
-
Maist
senior tag
Maradj is a márkánál, legalábbis ami a kijelzővédőt illeti mindenképpen, mert olyan jó zsírtaszító bevonatuk van, mint egynek sem másnak, amit próbáltam. Tokból nekem az MSVII kemény tokok váltak be nagyon, vékonyabbak, mint a Nillkin tokok, minőségük tökéletes, nem csúsznak, van frosted verzió is, Mix 3, Mi8, de már Note 4x, Note 5-ön is ezt a fajtát használtam tokot illetően.
Egyébként beköszönnék, Mix 3-ról váltottam a Mi 9T-re, mert nem játszom, annyi kraft nem kell. Böngészésre, fényképezésésre jó lesz nekem ez a telefon, üzemidőben viszont sokkal jobb, már látszik rövid használat után is. Bootloader nyitás ketyeg, jövő hét közepén térek át Xiaomi.eu rom-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- BestBuy ruhás topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest