Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Macrodroid
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Ok, google naptár marad. Tudom, kicsit kényszeres vagyok, de a számlafizetési határidőre mindig 3-2-1 napot állítok be emlékeztetőnek. Majd kitalálok valamit. Azért az elég nagy öngól, hogy a miui naptárban nem állítható egyéni értesítési idő...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
nfsu17
veterán
Nem akarom a levegőben hagyni a dolgot, de offba teszem, mert nem ide való vagyok (Mi 9T).
Úgy néz ki, nekem nem lett sms-em (azaz általam el nem küldött, "kéretlen", kifelé menő xiaomi aktiválós sms) decemberben. Bár dec. közepén le is tiltottam a digi kártyát biztos ami biztos, így nem is tudott volna kimenni , de akkor úgy mondom, az első 2 hétben nem volt.
Telenor az 1. sim, digi a 2. sim. Digi csak netre van beállítva alapértelmezésnek és a xiaomi aktiválós folyamatoknál minden engedély ki van kapcsolva (sms is).
Nem olvastam erről annyit, hogy globális probléma legyen, mert gondolom sokkal többen használnak xiaomi+digi SIM kombós telót, mint ahányszor szóba került. Tavaly nyáron az iphone nagyobb port kavart az UK-be menő sms/hívásaival (digis SIMmel). -
pezo00
tag
Szia. Látom most 9T-t használsz. Most tervezek telefont cserélni és a 9 lite vagy a 9T közt vacillálok. Fogásra van különbség a két telefon közt? Aránylag kis tenyerem van ezért lenne fontos hogy van e fogásra különbség a két telefon közt. Egyébként más tapasztalat a két telefonról? Már ha jól értem hogy használtad mindkettőt :D
Köszi előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
hazai
tag
Igen
Ez sufni GSM boltokban kerül elő ami nem hivatalos úton érkezett Magyarországra.
Vaj olyan ami indiai, olasz, stb oda szánták és közben ide landoltak,ezekre mind 1 évet adnak.Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
jimi0303
csendes tag
Idepofátlankodok az egyik hozzászólásod alá, lenne egy kérdésem. Több helyen hallottam már, hogy ha EU Priority Shippinget választok akkor nincs áfa, vám, vámkezelés.. Ez valóban működik? Tehát ha a képen látható módon megrendelem a telefont akkor semmi extra költségem nem lesz rá? [link]
-
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Árukeresőn gyakorlatilag mindegy mi van oda írva ,hogy EU vagy global.
A Mi9 Lite név alapból Nemzetközi vizekre szánt változat.
Ha Mi 9CC lenne, akkor már bajos lenne, mert az kínai verzió.
Ebből a szempontból tök jó, hogy bevezette a Xiaomi külön a kínai és nemzetközi nevet.. Nem úgy, mint régen, amikor verziószámból meg típusvégződési betűkből halmoztuk össze, hogy most akkor van-e benne B20.Gyárilag olyan tárcsázóval jön, mint minden másik telefon(minden másik gyártótól érkező GDPR-nek megfelelő telefon). Az az nincs benne hívásrögzítés, megfelelve az EU normáknak. Ennyi a hókuszpókusz.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
rellif
senior tag
Fel lehet rakni,már beszéltünk róla de nem fog működni
Root után lehet telepíteni működő verziót TWRP-ből.
A tárcsázó sima alap android,amire kitalálták arra jó.A MIUI-s "szebb,jobb,témázható"
Global-EU remélhetőleg ugyanaz lesz a garancia viszont nem mindegy,hogy 1 vagy 2 év. -
nagyúr
sz.tem ne NE VEGYÉL Xiaomi.t. Nem neked való, mert még nincs is ilyen telód, de már a hibákat keresed benne!
maradj a fostalicska csamcsungnál.
nekem rengeteg(több mint 20) Xiaomi telóm volt az elmúlt 5.évben, jelenleg is a családban 5.db xiaomi van és eggyikkel sem volt semmi probléma.
a mi9 t pro.mal sincs gond, csoda szépen fut rajta a Xiaomi.EU rom.
és holnap érkezik a mi9 lite is, sz.tem azzal sem lesz semmi problémám!
-
msaca01
tag
Nekem 2 problémám van igazán fw-sen a tefonnal 1, a tárcsázó egy nagy nulla beállítási lehetősége semmi nem tudom még nézetét sem növelni hogy ne ennyire kis légypiszok méretben mutassa a névjegyeket 2, az AOD értesítés kezelése, de ezek csütörtökön megoldódnak . Nekem a bt simán gond nélkül csatlakozik minden esetben a kocsi rendszeréhez ( ford ). Mást én nem vettem észre. Sokan az autómata fényerő állításra panaszkodnak de lehet én nem vagyok annyira igényes ez ügyben mert nekem megfelel a működése. Nagyjából ennyi.
-
Atomgeszi
nagyúr
Mivel mindegyik telefonra eltérő ütemben és más más verziószámmal kerülnek a ROM-ok, így nem, nem szabad egy kalap alá venni őket. Ez nem iOs, hogy egyszerre kapja meg mind ugyanazt a frissítést.
Vannak major bugok, amik minden készüléket érintenek, de általában csak készülék specifikus hibák vannak. Már, ha vannak.
(Jó példa erre a Mi8, ami xiaomi.eu dev folyton gondokkal küzd, valamit 1 hónapja kb nagyon elnéztek a fejlesztők és sorra halmozzák a hibákat, de pl. global vonalon meg nincs baj, sem pedig stabilon- ha jól tudom. Ettől függetlenül Mi9 -re pl. a 10.31-es ROM nagyon fasza. De itt is van egy fél major bug, fele MIUI11 xiaomi.eu készüléken megy a gyorsfényképezés mód, felén nem.. de legalább minden héten esélyünk van a javítására, nem pedig hónapokat kell várni
Vagy pl. PIP mód nem ment_vagyis csak trükkösen az app váltóban kellett hagyni 1 mp-t, gyors swipe-ra nem ment_ Mi9-en, többi készülék nagy részén ment, 1-2 hét múlva meg itt is javították)Az, hogy a Mi9T alá pozicionálták be, erre nem vennék mérget..
A Mi9T egy Redmi, ez pedig egy echte Xiaomi.Apróságokban különbözik.
Én is Lite-t vennék T helyett.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
MTK procit kifelejtetted, mint hátráltató tényezőt.
"Ez meg az az app ragad be, ez meg az nem működik, készülék visszaáll reggelre gyári állapotra, kamera kifagy, bluetooth nem kapcsolódik újra a kocsihoz...stb."
Max a kocsisat olvashattad itt, egyébként minden flottul megy.
Évek óta MIUIt használok, családban is rengeteg MIUI van, de ilyenekkel még sosem találkoztam.És azt se felejtsd el, hogy azok a leghangosabbak, akiknek bajuk van a készülékkel, ezek nagy része sokszor user error.
Plusz egy időben olvastam mindegyik csúcs készülék fórumát, mindenhol vannak ilyen dolgok. Ezek alapján semmit ne vegyünk.
Manapság, ennyi gyártóval ennyi készülékkel nincs olyan, hogy egyik vagy másik oldalon naposabb az idő.. mindenhol vannak borúsabb dolgok és hibák.
Az meg,hogy globalon kicsit kurta az AOD, az nem hiba, hanem hiányosság.. amit hellyel közzel majd javítanak.
Aki meg érez egy kicsi affinitást magában, hogy elindítson gépen 2 programot, meg 1x újra "belakja" (ez se igaz, mert nagyrészt mindent visszatölt Mi Cloudból - persze sokan ezt se használják, mert ördögtől való ) és felrakja a xiaomi.eu rom-ot, és élvezi a china alap minden új feature-ét.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest